Έφτασε το SuperBowl LI: Πιθανές και... απίθανες επιλογές! (Infographic)

Πριν και κατά τη διάρκεια του SuperBowl LI, ο Stoiximan.gr σε βάζει στο παιχνίδι. Επίλεξε και πόνταρε σε ό,τι πιθανό και απίθανο μπορείς να φανταστείς.

Έφτασε το SuperBowl LI: Πιθανές και... απίθανες επιλογές! (Infographic)

Η αναμονή φτάνει στο τέλος της... Ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα της σεζόν, ο τελικός του NFL, το γνωστό SuperBowl, διεξάγεται το βράδυ της Κυριακής (01.30-Ελλάδος) και συγκεντρώνει το ενδιαφέρον ολόκληρου του πλανήτη.

Η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στους Atlanta Flacons και τους Νew England Patriots αναμένεται να συγκινήσει περισσότερα από 115 εκατομμύρια τηλεθεατών παγκοσμίως, με τα νούμερα της διοργάνωσης να προκαλούν ίλιγγο!

Μεταξύ άλλων, στις ΗΠΑ την Κυριακή του SuperBowl αναμένεται να πωληθούν 51,7 εκατομμύρια κουτιά μπύρας ενώ το κόστος για 30 δευτερόλεπτα διαφήμισης αναμένεται να ξεπεράσει τα 5 εκατομμύρια δολάρια!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το Stoiximan.gr έχει ετοιμάσει περισσότερα από 100 πιθανά και... απίθανα ειδικά στοιχήματα για το μεγάλο event. Μεταξύ άλλων:

- Πόσα tweets θα κάνει ο Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια του αγώνα;

- Ποιο θα είναι το χρώμα μαλλιών της Lady Gaga στο Halftime Show;

- Ποιο θα είναι το χρώμα του ισοτονικού υγρού, με το οποίο θα λούσουν το νικητή προπονητή;

Αυτά και πολλά ακόμη στο Stoiximan.gr, γιατί μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής στην κορυφαία ελληνική στοιχηματική εταιρία στο διαδίκτυο, είναι ώρα SuperBowl!

Δείτε το Infographic που ετοίμασε το Stoiman.gr για το μεγάλο event!

News 24/7

24MEDIA NETWORK