Επιβεβαιώθηκε: Τεράστιο όνομα θα τραγουδήσει στο φετινό Super Bowl

Ένα τεράστιο όνομα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής ανακοινώθηκε πως θα τραγουδήσει στο φετινό διάλειμμα του Super Bowl.

Είναι πλέον επίσημο! Η Lady Gaga είναι η τραγουδίστρια που επιλέχθηκε για να ψυχαγωγήσει τα εκατομμύρια των τηλεθεατών που θα παρακολουθήσουν το φετινό  Super Bowl. Να σημειωθεί ότι ο 51ος τελικός είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017 στο "NRG Stadium" του Χιούστον στο Τέξας, ένα στάδιο χωρητικότητας 80.000 θεατών!

Αυτή η επιλογή είναι μια τεράστια ευκαιρία για την Αμερικανή τραγουδίστρια, αλλά παράλληλα και μεγάλη τιμή. Μην ξεχνάμε πως στον τελικό του Super Bowl έχουν εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής σκηνής, όπως ο Michael Jackson, η Madonna, ο Prince, η Beyonce.

H Lady Gaga πέρυσι πήρε μια πρώτη γεύση από το τι εστί Super Bowl καθώς τραγούδησε τον ύμνο τον ΗΠΑ αφήνοντας τους πάντες άφωνους με τις ικανότητές της. Φέτος έχει την ευκαιρία να κάνει όλο τον κόσμο να μιλάει για εκείνη με το εντυπωσιακό σόου που θα ετοιμάσει!

Θυμηθείτε την περσινή της εμφάνιση:

 

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.