Ο θρύλος Μάνινγκ το αποφάσισε: Τέλος καριέρας

Το Super Bowl αποδείχθηκε το τελευταίο ματς στην καριέρα του Πέιτον Μάνινγκ.

Ο θρύλος Μάνινγκ το αποφάσισε: Τέλος καριέρας

Ο Πέιτον Μάνινγκ, μία από τις πιο εμβληματικές φιγούρες των τελευταίων 20 ετών στο NFL, πήρε την απόφαση να βάλει τέλος στην καριέρα του.

Ένα μήνα μετά την κατάκτηση του δεύτερου Super Bowl σε 18 σεζόν και λίγες ημέρες πριν συμπληρώσει το 40ο έτος της ηλικίας του, ο διάσημος quarterback κατέληξε ότι είναι προτιμότερο να φύγει με ψηλά το κεφάλι παρά να ρισκάρει την υστεροφημία του με μια προβληματική σεζόν. Διότι και αυτή που ολοκληρώθηκε με το 24-10 επί των Panthers στη Σάντα Κλάρα δεν ήταν η καλύτερή του ασχέτως κατάληξης.

Ο Μάνινγκ θ' ανακοινώσει επισήμως την απόφασή του τη Δευτέρα. Τον πρόλαβε την Κυριακή ο ο αντιπρόεδρος των πρωταθλητών Boncos, Τζον Ελγουέι, μιλώντας σε χρόνο αόριστο. "Όταν κοιτάς όλα όσα πέτυχε ο Πέιτον ως αθλητής και άνθρωπος, είναι εύκολο να καταλάβεις πόσο τυχεροί ήμασταν που τον είχαμε στην ομάδα μας. Ήταν όλα όσα σκεφτόμασταν και πολλά περισσότερα. Είμαι ευγνώμων που διάλεξε να παίξει για τους Broncos", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Μάνινγκ έγινε ντραφτ το 1998 και εκτός από τους Broncos έπαιξε για 11 σεζόν στους Indianapolis Colts, με τους οποίους και κατέκτησε τον τίτλο του 2007. Εφέτος ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και έχασε πολλά ματς, το φινάλε πάντως τον αποζημίωσε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK