Με 350 ρολά υγείας στο Λονδίνο!

Από μάγειρα μέχρι χαρτί υγείας πήραν μαζί τους στο Λονδίνο οι Νιου Γιορκ Τζετς!

Οι Τζετς θα παραμείνουν 65 ώρες μακριά από τη βάση τους, αφού το εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με τους Ντόλφινς θα διεξαχθεί (για εμπορικούς λόγους) στο Λονδίνο και προκειμένου η ζωή των μελών της πολυάριθμης αποστολής να γίνει όσο το δυνατόν πιο άνετη φρόντισαν να πάρουν μαζί τους τα πάντα. Από το πιο μεγάλο μέχρι το πιο μικρό.

Σεφ που θα ενταχθεί στην κουζίνα του ξενοδοχείου και θ' αναλάβει να μαγειρέψει για όλη την ομάδα είναι κάτι που συνηθίζεται. Χαρτί υγείας όμως πρώτη φορά που κουβαλάει μαζί της οποιαδήποτε ομάδα. Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα των "New York Times" στο αεροπλάνο φορτώθηκε κοντέινερ με 350 ρολά, αφού στην Αγγλία το χαρτί είναι πιο λεπτό!

"Γιατί όχι, αφού δεν κοστίζουν παραπάνω. Όλα αυτά που κάνουμε εδώ, θέλουμε να τα μεταφέρουμε εκεί", ανέφερε εκπρόσωπος της ομάδας απαντώντας σ' εκείνους που έκαναν λόγο για περιττά έξοδα.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!