Το t-shirt που έβγαλε στη... σέντρα τον Τραμπ

Ένας από τους διασημότερους παίκτες του αμερικάνικου φούτμπολ, ο Μαρσόν Λιντς, έδωσε συνέχεια στον "εμφύλιο" με τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το t-shirt που έβγαλε στη... σέντρα τον Τραμπ

Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι persona non grata στους κόλπους του NFL. Και θα παραμείνει. Διότι τα δημόσια σχόλιά του έχουν σπείρει τον καρπό του διχόνοιας στην αμερικανική κοινωνία και οι αθλητές του αμερικάνικου φούτμπολ δεν σκοπεύουν να σωπάσουν. Ιδίως όσο ο ίδιος ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν αντιλαμβάνεται το μέγεθος του προβλήματος που προκαλεί.

Την προηγούμενη εβδομάδα περισσότεροι από 250 παίκτες γονάτισαν στη διάρκεια της ανάκρουσης του εθνικού ύμνου, ενώ δυο ομάδες έμειναν στ' αποδυτήρια, δείχνοντας την αντίθεσή της στις πολιτικές απόψεις του Πλανητάρχη.

Λάδι στη φωτιά ήρθε να ρίξει μια fake φωτογραφία που διαδόθηκε μέσα από social media και χρησιμοποιήθηκε από λογαριασμούς προσκείμενους στη ρεπουμπλικανική βάση, με αποτέλεσμα την Κυριακή να υπάρξουν νέες αντιδράσεις. Πιο χαρακτηριστική απ' όλες η στιλιστική επιλογή του Μαρσόν Λιντς των Ρέιντερς που φόρεσε ένα στοχευμένο t-shirt με το μήνυμα " όλοι εναντίον του Τραμπ". Επιχείρησε, δηλαδή, να ενώσει παρά να διχάσει.

Δεν πρόκειται για έναν από τους πολλούς επαγγελματίες του NFL. Αλλά για έναν εκ των διασημότερων παικτών του πρωταθλήματος με πλούσια καριέρα προτού κάνει ένα διάλειμμα και επανέλθει στη δράση, του οποίου η φωνή ακούγεται πολύ πιο δυνατά απ' άλλων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK