Τα πέταξαν όλα για... χάρη της παράδοσης!

Μια ντουζίνα σπουδαστών του Γέιλ έμειναν όπως τους γέννησε η μάνα τους αναβιώνοντας -στο παραδοσιακό ντέρμπι με το Χάρβαρντ- το έθιμο των γυμνών οπαδών.

Ομαδικό στριπτίζ στο Χάρβαρντ-Γέιλ!

Η 113η έκδοση του "Game", όπως ονομάζεται το παιχνίδι μεταξύ των δύο φημισμένων κολεγίων των ΗΠΑ, για την Ivy League καθυστέρησε για αρκετά λεπτά, διότι μια ομάδα φοιτητών του Γέιλ πέταξαν τα ρούχα τους και έμειναν για κάμποση ώρα γυμνοί στην κερκίδα! Όλα αυτά μάλιστα σ' εχθρικό γι' αυτούς έδαφος...

 

Όλα αυτό βέβαια δεν συνέβησαν τυχαία. Είναι μια παράδοση ετών, η οποία κρατάει από τα 70s. Τότε που ένας και μόνο σπουδαστής του Πανεπιστημίου στο Κονέκτικατ ήθελε να προκαλέσει τους αντίστοιχους του Χάρβαρντ. Την επόμενη χρονιά τον ακολούθησαν κάποιοι φίλοι του και έκτοτε καθιερώθηκε ως έθιμο μεταξύ τρίτης και τέταρτης περιόδου.

Μόνο που πλέον αποτελεί πράξη που τιμωρείται με... σύλληψη! Και οι "δράστες" απομακρύνθηκαν άρον-άρον από τους ανθρώπους ασφαλείας του γηπέδου.

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!