Φίλαθλος έπεσε από ύψος και σκοτώθηκε

Ο περίεργος θάνατος ενός 29χρονου άνδρα, ονόματι Ρόναλντ Χόμερ, σημάδεψε την αναμέτρηση των Ατλάντα Μπρέιβς με τους Φιλαδέλφια Φίλις.

Φίλαθλος έπεσε από ύψος και σκοτώθηκε

Ο άτυχος φίλαθλος των Μπρέιβς έπεσε από κλιμακοστάσιο ύψους σχεδόν 20 μέτρων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να καταλήξει λίγα λεπτά αργότερα στο ιατρικό κέντρο της Ατλάντα.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ένδειξη που να πιστοποιεί ότι ο 29χρονος σπρώχτηκε από κάποιο άλλο άτομο, ενώ η Κόνι Χόμερ απέκλεισε το ενδεχόμενο ο γιος της να βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης.

"Ενδεχομένως να είχε πιει μία ή δύο μπύρες, αλλά οπωσδήποτε όχι περισσότερες. Δεν σκορπούσε εύκολα τα χρήματά του. Ήταν ένα καλό παιδί που συνήθιζε να παρακολουθεί αγώνες των Μπρέιβς με τον πατέρα του", είπε η μητέρα του εκλιπόντος σε τηλεοπτικό δίκτυο της Ατλάντα.

Η έναρξη της αναμέτρησης είχε αναβληθεί για περίπου δύο ώρες εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης και λίγες στιγμές πριν το μοιραίο, ο Ρόναλντ Χόμερ είχε τηλεφωνήσει στη μητέρα του χωρίς ωστόσο να της αναφέρει κάτι που να προμήνυε ότι προτίθετο να αυτοκτονήσει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK