Οι συμπαίκτες του έπαιζαν Fortnite, αυτός τους έσπασε την τηλεόραση

Όταν μια ομάδα παίζει προκλητικά αδιάφορα, κάποιος πρέπει να θιχτεί και να ξυπνήσει τους συμπαίκτες του, ακόμα κι αν χρειαστεί να χρησιμοποιήσει ένα μπαστούνι του μπέιζμπολ. Ο Κάρλος Σαντάνα δεν άντεξε άλλη αδιαφορία.

Οι συμπαίκτες του έπαιζαν Fortnite, αυτός τους έσπασε την τηλεόραση
AP/TONY DEJAK

Όταν οι Φιλαδέλφεια Φίλις έχαναν την πρόκριση στα playoffs του πρωταθλήματος του μπέιζμπολ, η συνέχεια έμοιαζε μουντή και ανάξια λόγου. Όταν έχασαν για ένατη συνεχόμενη φορά με 10-2 από τους Μπρέιβς, ο Κάρλος Σαντάνα, μια από τις παλιές καραβάνες της ομάδας, αποφάσισε να αναλάβει δράση και να ξορκίσει την απάθεια των συμπαικτών του μια για πάντα.

Ίσως και να υπάρχουν πολλοί που μπορούν να καταλάβουν την ομάδας της Φιλαδέλφεια, ανάμεσα τους οι παίκτες των Σικάγο Μπουλς, των Νικς, των Ατλάντα Χοκς, η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός και όσες ομάδες βρίσκονται κάτω από τον - εκτός απροόπτου πρωταθλητή- ΠΑΟΚ στη Σούπερ Λιγκ. Το να μην έχεις κίνητρο για να παίξεις, ή μάλλον το να μην μπορείς να βρεις κίνητρο για να παίξεις είναι μια ζόρικη κατάσταση.

Ο Σαντάνα είχε βρει τη λύση σε αυτό το πρόβλημα. Σε κάθε περίπτωση, κίνητρο σημαίνει αξιοπρέπεια και όταν οι συμπαίκτες σου παίζουν Fortnite την ώρα του αγώνα, τότε η αξιοπρέπεια πάει στο βρόντο και η αδιαφορία γίνεται συνώνυμη της ρουτίνας.

Σε αφιέρωμα που έκανε το ESPN στην περσινή, προβληματική χρονιά της ομάδας με τα ερυθρόλευκα, ο δημοσιογράφος Τζεφ Πασάν μίλησε με τον Σαντάνα, αλλά και τον pitcher Τζέικ Αρτέρα, που επιβεβαίωσαν αμφότεροι ότι σε αρκετούς από τους αγώνες της ομάδας, υπήρχε μια γνωστή σε όλους 'καβάτζα' όπου οι νέοι παίκτες της ομάδας μαζεύονταν για να παίξουν Fortnite.

Στο ημίχρονο του αγώνα της Φιλαδέλφεια με τους Μπρέιβς, ο Σαντάνα βρέθηκε στα αποδυτήρια και χρησιμοποίησε το μπαστούνι του για να διαλύσει την τηλεόραση που υπήρχε στην καβάτζα των νέων. Τηνδιέλυσε, δίνοντας ένα μήνυμα στους αργόσχολους.

"Δεν μπορούσα να καταλάβω τι συνέβαινε", είπε ο Σαντάνα, που ανήκει πια στο δυναμικό της ομάδας του Κλίβελαντ, "δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου παίκτες να παίζουν video game την ώρα του αγώνα. Κάθε ομάδα δυναμώνει μέσα από την ενότητα των παικτών. Καταλάβαινα ότι είχαμε αποκλειστεί, αλλά έπρεπε να παίξουμε για την περηφάνια μας".

Κεντρική φωτογραφία:AP/Tony Dejak

News 24/7

24MEDIA NETWORK