Ένα μπαλάκι από "χρυσάφι" αξίας 150.000 δολαρίων

Ο φημισμένος Άλεξ Ροντρίγκες έφτασε τα 3.000 χτυπήματα στην επαγγελματική καριέρα του και οι Νιου Γιορκ Γιάνκις δίνουν 150.000 δολάρια για ν' αγοράσουν το μπαλάκι!

Ένα μπαλάκι από "χρυσάφι" αξίας 150.000 δολαρίων

Πριν από δύο εβδομάδες ο Άλεξ Ροντρίγκες μπήκε στο κλαμπ των αθλητών μπέιζμπολ με 3.000 χτυπήματα στην καριέρα του, κυνηγώντας πλέον να μπει στην πρώτη 20άδα. Το μπαλάκι κατέληξε στην κερκίδα, αφού έκανε home run, και στα χέρια του Ζακ Χαμπλ, ενός εκ των πιο γνωστών οπαδών της ομάδας της Νέας Υόρκης.

Ο Χαμπλ, κάτοχος φυσικά εισιτηρίου διαρκείας, έχει περισσότερα από 8.000 μπαλάκια στην κατοχή του και έχει μάλιστα γράψει βιβλίο γι' αυτά.

Όταν έγινε γνωστό ότι αυτός έπιασε το μπαλάκι, οι Γιάνκις απευθύνθηκαν για να το αποκτήσουν πάση θυσία και να το δώσουν έπειτα στον Ροντρίγκες οργανώνοντας ειδική τελετή. Μόνο που ο Χαμπλ δεν ήταν πολύ... συζητήσιμος και χρειάστηκαν αρκετές χιλιάδες δολάρια για να... πειστεί.

Όπως αναφέρεται στις ΗΠΑ, ο Χαμπλ συμφώνησε να αποχωριστεί το σπάνιο αυτό ενθύμιο του με την προϋπόθεση ότι οι Γιάνκις θα έκαναν δωρεά στο φιλανθρωπικό ίδρυμα για το μπέιζμπολ που ο ίδιος έχει δημιουργήσει. Το ποσό της χορηγίας ορίστηκε στα 150.000 δολάρια! Όλοι δηλαδή βγήκαν κερδισμένοι...

Το ιστορικό χτύπημα του Ροντρίγκες

News 24/7

24MEDIA NETWORK