Ζήτησε να του καυτηριάσουν το δάχτυλο στο γήπεδο!

Μία απίστευτη ιστορία βγήκε στο φως της δημοσιότητας με αθλητή του μπέιζμπολ. Έκοψε το δάχτυλο σε... drone και για να μην χάσει το επόμενο παιχνίδι της ομάδας του, ζήτησε να τον... "πατήσουν" με πυρωμένο σίδερο!

Ο Τρέβορ Μπάουερ είναι σκληρός... ξέρετε, που λέει και το πρόσφατο μότο. Τόσο σκληρός που δεν έχει πρόβλημα να ζητήσει ιατρική που χρησιμοποιούνταν στον μεσαίωνα (και βγάλε). Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή.

Πριν λίγες ημέρες, ο Τρέβορ πήγε να επισκευάσει ένα drone. Για κακή του τύχη το δάχτυλο του μπλέχτηκε στους έλικες και κόπηκε ένα μεγάλο κομμάτι. Βέβαια δεν ήθελε να χάσει το παιχνίδι της ομάδας του και ζήτησε να παίξει!

Δυστυχώς ο δάχτυλο του δεν... συνεργάστηκε και αμέσως γέμισε αίματα. Ο Τρέβορ δεν το έβαλε κάτω και ζήτησε από τους γιατρούς όχι να τον ράψουν, αλλά να τον καυτηριάσουν με πυρωμένο σίδερο!

Φυσικά το τιμ το αρνήθηκε, αφού στην εποχή που ζούμε υπάρχουν κάτι ωραία σπιτάκια που λέγονται νοσοκομεία/κλινικές/ιατρεία.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!