1ο Κύπελλο Ελλάδας Beach-Racket

Στις 13 Ιουλίου Σάββατο και ώρα 12 το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του συνδιοργανωτή Αθλητικού συλλόγου ρακετιστών Σικυώνος Κιάτου στο Κάτω Διμηνιό 60 αθλητές που συνθέτουν 11 κορυφαίες τετράδες ανδρών δίνουν το παρών στους προκριματικούς αγώνες του 1ΟΥ Κυπέλλου Ελλάδας στο Beach-Racket.

1ο Κύπελλο Ελλάδας Beach-Racket

Ο νέος θεσμός του κυπέλλου Ελλάδας προβλέπει τα εξής : Με την λήξη των προκριματικών αγώνων του Σαββάτου οι 8 καλύτερες ομάδες παίρνουν το εισιτήριο για την προημιτελική φάση της Κυριακής 14/7. Μετά από κλήρωση οι 8 ομάδες χωρίζονται σε ζευγάρια και ξεκινούν τα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης για το ποια ομάδα θα περάσει μεταξύ των κληρωθέντων ζευγαριών. 4 ομάδες περνούν στην ημιτελική φάση και μετά από κλήρωση σχηματίζουν 2 ζευγάρια από τα οποία θα προκύψουν 2 ομάδες που περάσουν στην τελική φάση για την ανάδειξη της κυπελλούχου ομάδας για το 2013.

Ο νέος θεσμός του κυπέλλου παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον γιατί τα αλλεπάλληλα παιχνίδια μεταξύ των ομάδων απαιτούν άριστη φυσική κατάσταση των αθλητών και ο παράγων κλήρωση ενδεχομένως να δημιουργήσει και εκπλήξεις στα αποτελέσματα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK