2ο Τουρνουά - Αίγινα 30/6 & 1/7

Το 2o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach-Racket 2012, μετά από διάλειμμα ενός μήνα, επιστρέφει για το 2ο Τουρνουά με τη δράση να μεταφέρεται στην Αίγινα.

2ο Τουρνουά - Αίγινα 30/6 & 1/7

Οι αγώνες του 1ου Τουρνουά στο Πόρτο Ράφτη άφησαν τις καλύτερες υποσχέσεις για νέες καυτές και εντυπωσιακές αναμετρήσεις στην άμμο.

Στο Πόρτο Ράφτη οι ομάδες της Αίγινας κατέκτησαν τις πρώτες θέσεις στις δύο από τις τρεις κατηγορίες. Πλέον στην έδρα τους και μπροστά στο κοινό τους, φιλοδοξούν να κατακτήσουν την κορυφή σε όλες τις κατηγορίες και να αυξήσουν το προβάδισμα τους στη συνολική βαθμολογία για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Για το πρόγραμμα των αγώνων στο διήμερο μπορείτε να ενημερωθείτε από την επίσημη ιστοσελίδα του Π.Σ.Α.Ξ. http://www.psax.gr

Μέγας χορηγός του Πρωταθλήματος είναι οι ρακέτες "το αγόρι", ενώ η Nestle με το νερό Κορπή Sportmax προσφέρει στιγμές δροσιάς. Για την επικοινωνία του Πρωταθλήματος φροντίζει η δημοφιλής αθλητική ιστοσελίδα Contra.gr, η αθλητική εφημερίδα LiveSport, και η ιστοσελίδα Ploigos.gr. Η Διεθνής έκθεση αθλητισμού Sportshow θα φιλοξενήσει περίπτερο για το άθλημα το Σεπτέμβριο.

Το μόνο που έχετε να κάνετε, λοιπόν, είναι να πάρετε τη ρακέτα σας και να έρθετε να θαυμάσετε τα καρφιά, τις αποκρούσεις και τις εντυπωσιακές πτώσεις στην άμμο, αυτό το Σαββατοκύριακο στην παραλία της Αύρας, δίπλα στο λιμάνι της Αίγινας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK