Ανατροπές την 3η αγωνιστική

Η 3η αγωνιστικήτου εφετινού πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία στην παραλία του Κάτω Σαμικού. Κύριο χαρακτηριστικό ήτανο έντονος συναγωνισμός στις κατηγορίες, των δυάδων ανδρών και των μικτών τετράδων.

Ανατροπές την 3η αγωνιστική

Στις δυάδες ανδρών οι Μιχαλόπουλος και Πλατανίτης του ομίλου των Κρεστένων κατάφεραν στα 5 τελευταία δευτερόλεπτα,, σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα, να πάρουν την πρώτη θέση με 286,52 πόντους κάτι που τους φέρνει πρώτους στην βαθμολογία του πρωταθλήματος με 29 βαθμούς.

Οι Βούλγαρης και Μαραγκός του ομίλου της Βούλας που κατέλαβαν την δεύτερη θέση με 283,83 πόντους βρίσκονται στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος με 26 βαθμούς, ενώ στην τρίτη θέση καμαρώνει μία νεανική ομάδα των Κρεστένων αποτελούμενη από τους Τσουραμάνη και Μυλωνά (269,06 πόντοι).

Στις μικτές τετράδες νικήτρια η ομάδα του Πόρτο-Ράφτη με τους Αντωνόπουλο Κ., Αλιβιζάτο,Παπαζή και Αποστολοπούλου. Με 856,67 πόντους καταφέρνουν να μπουν για τα καλά στο παιχνίδι της διεκδίκησης του τίτλου, αφού βρίσκονται μόλις τρεις βαθμούς πίσω από την ομάδα της Βούλας (Βούλγαρης, Μαραγκός, Μυρίλας και Αρεστής με 33 βαθμούς). Στην τρίτη θέση η ομάδα της Καλαμάτας των Πατσιλίβα, Κουλουλία, Λοΐζου και Ασιλιάν με 556,61 πόντους βρίσκεται στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος με 21 βαθμούς.

Στις μικτές δυάδες οι Αντωνόπουλος Κ. και Αποστολοπούλου του Πόρτο-Ράφτη επιτυγχάνοντας την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους με 444,02 πόντους, φτάνουν τους 36 βαθμούς στο πρωτάθλημα μεγαλώνοντας ακόμα περισσότερο τη βαθμολογική απόσταση του πρωταθλήματος από τις υπόλοιπες ομάδες. Με 371,44 πόντους οι Βούλγαρης και Αρεστή της Βούλας κατέκτησαν την δεύτερη θέση, ενώ την τρίτη πήραν οι Κουβαράς και Ζαγκλακούτη με 344,09 πόντους.

Στις τετράδες ανδρών η ομάδα της Βούλας με τους Μανωλά, Μαραγκό, Βούλγαρη και Αποστολάκη ανεβαίνουν για μια φορά ακόμα στο ψηλότερο σημείο του βάθρου των νικητών με 816,59 πόντους και με 36 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Η ομάδα των Κρεστένων των Ψευδού,Ζαχαρόπουλου, Μιχαλόπουλου και Πλατανίτη με 731,58 πόντους στην δεύτερη θέση ακολουθούν κατά πόδας και στην γενική βαθμολογία του πρωταθλήματος δεύτεροι με 27 βαθμούς. Οι Ράπτης, Σεμερτζέλης, Σεγρέδος και Μπότσης της Αίγινας στην τρίτη θέση με 694,17 πόντους και τρίτοι στο πρωτάθλημα με 21 βαθμούς.

Οι θεατές της τρίτης αγωνιστικής ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο κατακλύζοντας κυριολεκτικά όχι μόνο τις εξέδρες και τα καθίσματα που υπήρχαν γι' αυτόν τον σκοπό, αλλά και μέρος του αγωνιστικού χώρου προκειμένου να παρακολουθήσουν το αγαπημένο τους beach racket.

News 24/7

24MEDIA NETWORK