Εντυπωσιακό θέαμα στο 2ο τουρνουά

Ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος Beach-Racket 2012 ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 30/6 & 1/7 στην παραλία της Αύρας στην Αίγινα (στο πολύ όμορφο γήπεδο που διεξήχθησαν και οι αγώνες Master Beach Volley μια εβδομάδα πριν).

Εντυπωσιακό θέαμα στο 2ο τουρνουά

Το διήμερο ήταν "καυτό" και όχι μόνο λόγω της υψηλής θερμοκρασίας!

Μετά από συνολικά 38 αγώνες όλων των κατηγοριών (δυάδες ανδρών και μικτές και τετράδες ανδρών), οι ομάδες του Α.Ο.Ξ. Αίγινας έδειξαν ξανά την υπεροχή τους. Η ομάδα της Σπυροπούλου και του Μαραγκού κατέκτησε την πρώτη θέση στις μικτές δυάδες. Ακολούθησαν οι Κάτρη και Μουρελάτος του ΝΑ.Ο.ΓΑ. και οι Γκανά και Μάσβουλας από το Πόρτο Ράφτη.

Στις δυάδες ανδρών οι Μουρελάτος και Παλαιοκώστας του ΝΑ.Ο.ΓΑ. κατέκτησαν την πρώτη θέση ενώ ακολούθησαν οι Μιχαλόπουλος και Πλατανίτης από τον Α.Ο.Π.Θ.Α. Κρεστένων και οι Σπηλιωτόπουλος και Μαύρος από τον ΝΑ.Ο.ΓΑ.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσίασαν οι αγώνες των τετράδων ανδρών όπου μέχρι το τέλος η αγωνία για την πρωτιά διατηρείτο στα ύψη! Η πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα της Α’ Ακτής Βούλας που αποτελούνταν από τους Μανωλά, Βούλγαρη, Μπαμπάτσικο και Γιαννάτο «έπιασε» από νωρίς την κορυφή με μια πολύ καλή εμφάνιση. Τρεις αγώνες πριν από το τέλος, η τετράδα από τη Γαλάζια Ακτή (Μουρελάτος , Παλαιοκώστας, Κατσιούλης, Μπόκιας) μόλις για τέσσερις πόντους δεν την πέρασε στη βαθμολογία (δηλ. για 3-4 καρφιά)!

Στη συνέχεια, η προτελευταία και καλά προπονημένη τετράδα των Κρεστένων (Ψευδός, Ζαχαρόπουλος, Μιχαλόπουλος, Πλατανίτης) πέρασε πρώτη, αλλά όχι για πολύ αφού η τετράδα της Αίγινας έκανε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της μετά από έναν εντυπωσιακό αγώνα! Οι Ράπτης, Σεγρέδος, Μαραγκός και Σεμερτζέλης, με προπονητή τον κ. Παπαδάκη, έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι με ελάχιστες πτώσεις της μπάλας και αρκετό θέαμα που ξεσήκωσε το κοινό.

Η αναλυτική κατάταξη έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΠΣΑΞ μαζί με πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Τέλος να σημειωθεί ότι στην τελετή λήξης παραβρέθηκαν παράγοντες των τοπικών αρχών (ο Δήμαρχος Σάκης Σακιώτης, ο Αντιδήμαρχος Νεκτάριος Κουκούλης, ο πρόεδρος του λιμενικού ταμείου Παναγιώτης Βάρτζελης, καθώς και ο πρόεδρος του αθλητικού δημοτικού οργανισμού Εμμανουήλ Νικολούζος) οι οποίοι βοήθησαν σημαντικά για τη διοργάνωση του τουρνουά και για αυτό το λόγο τιμήθηκαν με αναμνηστικές πλακέτες από τον Πρόεδρο του Α.Ο.Ξ. Αίγινας Γεώργιο Κοσμά.

Η επόμενη αγωνιστική είναι στην Κυπαρισσία στις 28-29 Ιουλίου.

Το Contra.gr είναι χορηγός επικοινωνίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK