Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach-Racket 2012: Εναρκτήριο Τουρνουά Πόρτο Ράφτη

To 2o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Racket 2012 είναι προ των πυλών και επιστρέφει με στόχο να προσφέρει στους λάτρεις του αθλήματος καυτές και εντυπωσιακές αναμετρήσεις στην άμμο.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach-Racket 2012: Εναρκτήριο Τουρνουά Πόρτο Ράφτη

Πέντε αγωνιστικά διήμερα συνθέτουν το πανόραμα του φετινού πρωταθλήματος, με το εναρκτήριο χτύπημα να δίνεται στο Πόρτο Ράφτη (παραλία Αγίου Σπυρίδωνα) το Σαββατοκύριακο 26-27 Μαΐου 2012.

Το πρωτάθλημα Beach Racket διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Π.Σ.Α.Ξ. (Πανελλήνιος Σύλλογος Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας). Η ιδιαιτερότητα του νέου αυτού αθλήματος είναι ότι υποστηρίζεται από ένα παγκόσμια καινοτόμο σύστημα βαθμολόγησης που μετρά τη ταχύτητα της μπάλας με μεγάλη ακρίβεια.

Πληροφορίες και νέα για το άθλημα, το πρωτάθλημα και την υποστηρικτική τεχνολογία μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργανώτριας αρχής www.psax.gr καθώς και στην ιστοσελίδα www.xyloraketa.gr.

To πρόγραμμα του πρωταθλήματος περιλαμβάνει τις εξής στάσεις:

1) Πόρτο Ράφτη, 26 & 27 Μαΐου

2) Αίγινα, 30 Ιουνίου & 1 Ιουλίου

3) Κυπαρισσία, 28 & 29 Ιουλίου

4) Κρέστενα, 18 & 19 Αυγούστου

5) Γαλάζια Ακτή, 22 & 23 Σεπτεμβρίου

Μέγας χορηγός του Πρωταθλήματος είναι οι ρακέτες "το αγόρι", ενώ η Nestle με το νερό Κορπή Sportmax προσφέρει στιγμές δροσιάς.

Για την επικοινωνία του Πρωταθλήματος φροντίζει η ιστοσελίδα μας Contra.gr, η αθλητική εφημερίδα LiveSport και η ιστοσελίδα Ploigos.gr. Η Διεθνής έκθεση αθλητισμού Sportshow θα φιλοξενήσει περίπτερο για το άθλημα το Σεπτέμβριο και το Vari Sports Club θα διοργανώσει σχετικά events μέσα στο καλοκαίρι.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε τη ρακέτα σας και να έρθετε να θαυμάσετε τα καρφιά, τις αποκρούσεις και τις εντυπωσιακές πτώσεις στην άμμο, αυτό το Σαββατοκύριακο στο Πόρτο Ράφτη στην παραλία του Αγίου Σπυρίδωνα.

Σας περιμένουμε!!!!

News 24/7

24MEDIA NETWORK