Στο Κάτω Διμηνιό το 1ο κύπελλο Ελλάδας

Στις 13 & 14 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού συλλόγου ρακετιστώνΣικυώνοςΚιάτου Α.Ο.ΡΑ.Σ. στο Κάτω Διμηνιόδέκα ανδρικές τετράδες, τρειςαπό το Πόρτο-Ράφτη, δύοαπό το Κιάτο, μιααπό την Αίγινα, μια από τα Κρέστενα, μια από τη Βούλα, μια από το Pasarela Clubκαι μια από το Ammos Beachέδωσαν το "παρών" στο νέο θεσμό του1ο κυπέλλουΕλλάδας στο Beach-Racketπου διοργάνωσε ο Π.Σ.Α.Ξ. για την κατηγορία τετράδες ανδρών.

Στο Κάτω Διμηνιό το 1ο κύπελλο Ελλάδας

Από την προκριματική φάση του Σαββάτου και σύμφωνα με το πρόγραμμα ξεχώρισαν οι 8 τετράδες που κατόπιν κληρώσεως σχημάτισαν 4 ζευγάρια για την προημιτελική φάση της Κυριακής. Στα προημιτελικά της Κυριακής επικράτησαν οι δύο ομάδες του Πόρτο-Ράφτη, η ομάδα της Αίγινας και η ομάδα της Βούλας.

Η κλήρωση των ημιτελικών έφερε αντιμέτωπες τις δύο ομάδες του Πόρτο-Ράφτη και τις ομάδες της Αίγινας και της Βούλας. Με τη λήξη των ημιτελικών αγώνων η μία ομάδα του Πόρτο–Ράφτη και η ομάδα της Βούλας πήραν το εισιτήριο για τον τελικό.

Ο τελικός κυπέλλου Ελλάδας την Κυριακή 14/7 στις 17:15 σε μία κατάμεστη από φίλους του αθλήματος παραλία του Κάτω Διμινιού βρίσκει την ομάδα της Βούλας με τους Μανωλά, Βούλγαρη, Μαραγκό, Αποστολάκη, Γιαννάτο κυπελλούχο για το 2013. Υπό την καθοδήγηση του πολύπειρου προπονητή τους Νίκου Παπαδάκη και μετά από ένα παιχνίδι που άφησε άφωνους όσους το παρακολούθησαν οι κυπελλούχοι έκαναν νέο ρεκόρ με 1016,03 πόντους.

Η πολλά υποσχόμενη φιναλίστ ομάδα του τελικού από το Πόρτο-Ράφτη με τους Μισιχρόνη, Πλακιώτη, Καραμούζη, Στεφανή, στο παιχνίδι του τελικού σημείωσε 566,61 πόντους.

Όλες οι ομάδες προσπάθησαν να κάνουν μια καλή εμφάνιση, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στο θεσμό του 1ου Κυπέλλου Ελλάδας και χειροκροτήθηκαν από τους πολλούς φίλους του αθλήματος που κυριολεκτικά είχαν περικυκλώσει το όμορφο γήπεδο του συνδιοργανωτή συλλόγου Α.Ο.ΡΑ.Σ.

Την διοργάνωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος του Κιάτο κ. Σπύρος Σταματόπουλος και έδωσε το Κύπελλο στην νικήτρια ομάδα, υποσχόμενος ότι o δήμος θα βρίσκεται στο πλευρό του συλλόγου και του Beach- Racket.

Ο νεοσύστατος σύλλογος Α.Ο.ΡΑ.Σ. στην παρθενική του διοργάνωση πήρε άριστα σε όλους τους τομείς και φιλοξένησε τους πρώτους του επίσημους αγώνες με απόλυτη επιτυχία. Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κώστας Κελλάρης κατάφερε να κερδίσει την εκτίμηση και τον σεβασμό όλων με τον απαράμιλλο ενδιαφέρον που επέδειξε για την άρτια οργάνωση των αγώνων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK