Συμμετοχές ρεκόρ και ανατροπές στην Κυπαρισσία

Η τρίτη αγωνιστική του δευτέρου Πανελληνίου Πρωταθλήματος beach racket ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία στην παραλία Αη-Λαγουδής στην Κυπαρισσία, το Σαββατοκύριακο 28 & 29 Ιουλίου 2012.

Συμμετοχές ρεκόρ και ανατροπές στην Κυπαρισσία

Η άψογη διοργάνωση, οι πολυάριθμες συμμετοχές αθλητών, ο παλμός από περισσότερους από 500 θεατές και το εντυπωσιακό θέαμα συνέθεσαν την εικόνα της αγωνιστικής. Αρκετοί νέοι παίχτες συμμετείχαν για πρώτη φορά στους αγώνες, καταθέτοντας τα μέγιστα των προσπαθειών τους, πραγματοποιώντας εκπληκτικές εμφανίσεις και αφήνοντας άριστες εντυπώσεις και υποσχέσεις για το μέλλον. Παράλληλα εντάχθηκε στο Πρωτάθλημα, για πρώτη φορά, και η κατηγορία "Μικτών Τετράδων" με τη συμμετοχή τεσσάρων ομάδων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αριθμός των συμμετοχών αποτέλεσε ρεκόρ στην ιστορία του beach racket, γεγονός που αποδεικνύει τη συνεχόμενη εξάπλωση του αθλήματος σε όλη την Ελλάδα: 38 δυάδες και 18 τετράδες (μεικτές και ανδρών).

Η τρίτη αγωνιστική αναμενόταν να είναι καθοριστική στη γενική κατάταξη του πρωταθλήματος με τους πρωτοπόρους να έχουν σαφές αγωνιστικό και ψυχολογικό προβάδισμα. Άλλα σε ένα πρωτάθλημα τίποτα δεν είναι δεδομένο και οι εκπλήξεις καραδοκούν.

Μεγάλες ανατροπές υπήρξαν στη βαθμολογία των δύο από των τριών κατηγοριών, ανανεώνοντας το ενδιαφέρον για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Στην κατηγορία "ΜΙΚΤΕΣ ΔΥΑΔΕΣ" η κατάταξη παρέμεινε αναλλοίωτη, καθώς για τρίτη συνεχόμενη φορά η ομάδα από τον Α.Ο.Ξ. ΑΙΓΙΝΑΣ (Σπυροπούλου Τ., Μαραγκός Μ.) κατέκτησαν την πρώτη θέση (287,75 πόντοι), φτάνοντας τους 36 βαθμούς, κάνοντας παράλληλα ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα για την τελική κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αντιθέτως στην κατηγορία "ΤΕΤΡΑΔΕΣ ΑΝΔΡΩΝ" νικήτρια αναδείχθηκε για πρώτη φορά η ομάδα από το Ν.Α.Ο.Γ.Α. (ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΣ Σ., ΠΑΛΙΟΚΩΣΤΑΣ Α., ΚΑΤΣΙΟΥΛΗΣ Φ. ΜΠΟΚΙΑΣ Σ.) με 702,18 πόντους. Η πρωτοπόρος στη βαθμολογία ομάδα από τον Α.Ο.Ξ. ΑΙΓΙΝΑΣ (ΡΑΠΤΗΣ Γ., ΣΕΓΡΕΔΟΣ Π., ΜΑΡΑΓΚΟΣ Μ., ΣΕΜΕΡΤΖΕΛΗΣ Π.) και νικήτρια των δύο προηγούμενων γύρων, περιορίστηκε στην τέταρτη θέση με 651,68 πόντους. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η ομάδα των ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ (ΨΕΥΔΟΣ Ν., ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ Λ., ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Γ., ΠΛΑΤΑΝΙΤΗΣ Κ.) κατέκτησε για τρίτη συνεχόμενη φορά τη δεύτερη θέση με 687,59 πόντους, παραμένοντας σε σταθερή τροχιά τίτλου και ευελπιστώντας στο επόμενο τουρνουά, που γίνεται στην έδρα τους, να κάνουν την ανατροπή και να περάσουν στην κορυφή.

Τέλος ανατροπή υπήρξε και στην κατηγορία "ΔΥΑΔΕΣ ΑΝΔΡΩΝ" καθώς η ομάδα από το ΠΟΡΤΟ-ΡΑΦΤΗ βγήκε πρώτη με 284,65 πόντους, κατακτώντας παράλληλα και την κορυφή στη συνολική βαθμολογία του πρωταθλήματος. Δεύτερη ήρθε η ομάδα από τα ΚΡΕΣΤΕΝΑ (ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Γ., ΠΛΑΤΑΝΙΤΗΣ Κ.) με 272,66 πόντους.

Η συνολική βαθμολογία του πρωταθλήματος μετά από τρεις αγωνιστικές έχει ως εξής:

ΜΙΚΤΕΣ ΔΥΑΔΕΣ

1) Α.Ο.Ξ. ΑΙΓΙΝΑ (ΜΥΡΙΛΑ Ε., ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ Τ., ΜΑΡΑΓΚΟΣ Μ.) 36 βαθμοί

2) ΠΟΡΤΟ-ΡΑΦΤΗ (ΓΚΑΝΑ Ε., ΜΑΣΒΟΥΛΑΣ Μ.) 21 βαθμοί

3) ΝΑΟΓΑ (ΚΑΤΡΗ Κ., ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΣ Σ.) 18 βαθμοί

ΔΥΑΔΕΣ ΑΝΔΡΩΝ

1) ΠΟΡΤΟ-ΡΑΦΤΗ (ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΣ Μ., ΜΑΣΒΟΥΛΑΣ Μ.) 29 βαθμοί

2) ΝΑΟΓΑ (ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΣ Σ., ΜΠΟΚΙΑΣ Σ., ΠΑΛΗΟΚΩΣΤΑΣ Α.) 26 βαθμοί

3) ΝΑΟΓΑ (ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Τ., ΜΑΥΡΟΣ Δ.) 21 βαθμοί

ΜΙΚΤΕΣ ΤΕΤΡΑΔΕΣ

1) ΠΟΡΤΟ-ΡΑΦΤΗ (ΜΑΣΒΟΥΛΑΣ Θ. ΠΑΠΑΖΗ Μ., ΜΑΣΒΟΥΛΑΣ Μ., ΓΚΑΝΑ Ε.) 12 βαθμοί

2) ΝΑΟΓΑ (ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΣ Σ.,ΚΑΤΡΗ Κ., ΚΑΤΣΙΟΥΛΗΣ Φ., ΜΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ Ε.) 9 βαθμοί

3) ΚΡΕΣΤΕΝΑ (ΨΕΥΔΟΣ Ν. ΜΑΡΚΟΥΛΙΝΟΥ Β., ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Χ., ΤΖΑΝΙΔΑΚΗ Ε) 7 βαθμοί

ΔΥΑΔΕΣ ΑΝΔΡΩΝ

1) Α.Ο.Ξ. ΑΙΓΙΝΑ (ΡΑΠΤΗΣ Γ., ΣΕΓΡΕΔΟΣ Π., ΜΑΡΑΓΚΟΣ Μ., ΣΕΜΕΡΤΖΕΛΗΣ Π .) 31 βαθμοί

2) ΝΑΟΓΑ (ΨΕΥΔΟΣ Ν., ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ Λ., ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Γ., ΠΛΑΤΑΝΙΤΗΣ Κ..) 27 βαθμοί

3) ΝΑΟΓΑ (ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΣ Σ., ΠΑΛΙΟΚΩΣΤΑΣ Α., ΣΤΕΒΗΣ Γ., ΚΑΤΣΙΟΥΛΗΣ Φ. ΜΠΟΚΙΑΣ Σ.) 26 βαθμοί

Ραντεβού στις 18 & 19 Αυγούστου στα Κρέστενα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK