Ξενάκης/Μπιλλήρης και Νικολαΐδου/Δηλαβέρη οι νικητές

Οι Μάνος Ξενάκης/Φερνάντο Μπιλλήρης και Κατερίνα Νικολαΐδου/Αθηνά Δηλαβέρη ήταν οι νικητές σε άνδρες και γυναίκες αντίστοιχα στο 1ο φετινό τουρνουά Masters που διεξήχθη στην Αίγινα.

Ξενάκης/Μπιλλήρης και Νικολαΐδου/Δηλαβέρη οι νικητές

Η αυλαία του πρώτου σιρκουί Masters 2012 που φιλοξενήθηκε στην Αίγινα έφτασε στο τέλος της με τους Μάνο Ξενάκη και Φερνάντο Μπιλλήρη να κατακτούν την κορυφή επικρατώντας με 2-0 (21-16, 21-19) των Γιώργου Κοτσιλιάνου και Νίκου Ζουπάνη.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους νικητές, που πήραν το πρώτο σετ με 21-16, έχοντας χτίσει από την αρχή ένα προβάδισμα.

Στο δεύτερο σετ τα πράγματα ήταν διαφορετικά με τους Ξενάκη/Μπιλλήρη να προηγούνται με 18-15, όμως οι αντίπαλοι τους με σερί 4-0 προηγήθηκαν 19-18. Ωστόσο ένα σερί 3-0, με όπλα το μπλοκ και το επιθετικό σέρβις των Ξενάκη/Μπιλλήρη διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Να σημειωθεί πως οι Ξενάκης / Μπιλλήρης είχαν κατακτήσει την πρώτη θέση και στο περσινό τουρνουά Masters 2011 στην Αίγινα.

Με ανατροπή και επικράτηση στο τάι μπρέικ με 2-1 (19-21, 21-17, 15-13) οι Κατερίνα Νικολαΐδου και Αθηνά Δηλαβέρη νίκησαν στον τελικό τις Μαριώτα Αγγελοπούλου και Μανωλίνα Κωνσταντίνου και κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στις γυναίκες.

Το πρώτο σετ ήταν συγκλονιστικό με τα κορίτσια από την Κύπρο να επικρατούν στα σημεία με 21-19. Στο δεύτερο, σειρά είχαν οι Δηλαβέρη / Νικολαΐδου να φέρουν το ματς στα ίσα και να το στείλουν στο τάι μπρέικ. Εκεί οι οι Δηλαβέρη / Νικολαΐδου έχτισαν ένα μικρό προβάδισμα που διατηρήθηκε ως το τέλος.

Ο κόσμος αγκάλιασε για ακόμα μια χρονιά την διοργάνωση και κατέκλεισε το γήπεδο στην παραλία της Αύρας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK