Pre-game στα τελικά του Σχινιά με Βραχάλη vs Παθέκα στην άμμο!

Την Κυριακή (24/7) θα πέσει η αυλαία των Beach Volley Masters 2016 με τους τελικούς να πραγματοποιούνται στο Sailing the Club στο Σχινιά! Εκπλήξεις και διάφορα events θα πλαισιώσουν τη μεγάλη γιορτή της άμμου με το Celebrity Game να αποτελεί το "pre-game" των τελικών που έχει προγραμματιστεί για τις 5μ.μ.

Pre-game στα τελικά του Σχινιά με Βραχάλη vs Παθέκα στην άμμο!

Δυο εντυπωσιακές παρουσίες και φανατικές υποστηρίκτριες του μπιτς βόλεϊ ετοιμάζονται να βρεθούν αντιμέτωπες στην άμμο, ανοίγοντας με τον καλύτερο τρόπο τους τελικούς σε άνδρες και γυναίκες που θα ακολουθήσουν.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, Χριστίνα Βραχάλη και η γυμνάστρια, Σοφία Παθέκα είναι αποφασισμένες μαζί με τις... συμπαίκτριές τους, τις οποίες δεν θα αποκαλύψουμε, να χαρίσουν θέαμα σε όλους όσοι θα παραβρεθούν στις κερκίδες του Sailing The Club. Οι δυο "celebrities-αθλήτριες" πάντα υπό την καθοδήγηση της Έφης Σφυρή και του Vari Sports Club Beach Volley Academy είναι αποφασισμένες για ένα δυνατό "pre-game" στην άμμο!

Βραχάλη: "Σας περιμένουμε"

Ενόψει του Celebrity game αλλά και των τελικών της Κυριακής (24/7), η Χριστίνα Βραχάη έστειλε το δικό της μήνυμα: "Με αφορμή τους συναρπαστικούς τελικούς του Πανελληνίου Σιρκουί 2016 δέχτηκα με μεγάλη χαρά την πρόσκληση της Ομοσπονδίας για να συμμετάσχω στη γιορτή του beach volley στο Sailing The Club στο Σχινιά. Ούτως ή άλλως δεν θα έχανα την ευκαιρία να παρακολουθήσω από κοντά τους κορυφαίους Έλληνες και τις κορυφαίες Ελληνίδες αθλήτριες στην άμμο να τα δίνουν όλα για τον τίτλο του πρωταθλητή! Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους και στις 5μ.μ το απόγευμα της Κυριακής σας περιμένουμε"!

Παθέκα: "Αδρεναλίνη στα ύψη"

Με τη σειρά της η Σοφία Παθέκα μιλώντας για τα τελικά του Πανελληνίου Σιρκού στο Σχινιά ανέφερε: "Είναι πολύ τιμητικό για εμένα που αν και είμαι ερασιτέχννης αθλήτρια θα λάβω μέρος στη μεγαλύτερη διοργάνωση μπιτς βόλεϊ στην Ελλάδα. Είμαι λάτρης της στρογγυλής θεάς, πόσο μάλλον αυτής της άμμου! Την Κυριακη θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές με τα τελικά Masters Final 2016. Η αδρεναλίνη θα εκτοξευτεί στα ύψη και το μόνο βέβαιο είναι ότι θα διασκεδάσουμε από πριν με τον αγώνα επίδειξης και στη συνέχεια θα απολαύσουμε και θα χειροκροτήσουμε τις προσπάθειες των καλύτερων ζευγαριών που θα έχουν προκριθεί στα τελικά στο Σχινιά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK