Ο Anthony Joshua έβγαλε 22.000.000 ευρώ για δυο ώρες δουλειάς

Ο πρωταθλητής στην κατηγορία βαρέων βαρών, της πυγμαχίας Anthony Joshua παρέμεινε στο θρόνο του, με το 21ο knock out σε 22 αγώνες που 'χει δώσει!

Ο Anthony Joshua έβγαλε 22.000.000 ευρώ για δυο ώρες δουλειάς

Δυο χρυσοί Ολυμπιονίκες βρέθηκαν στο ίδιο ρινγκ: αυτό του Wembley, όπου πριν 18 μήνες είχε αποσυρθεί ο υπερπρωταθλητής των heavyweight, Wladimir Klitshcko. Ο Anthony Joshua, κάτοχος των τίτλων στα IBF, WBA και WBO αντιμετώπισε τον Alexander Povetkin, με 85.000 φαν να έχουν σπεύσει να εξαντλήσει τα εισιτήρια, για να δουν έναν από τους πιο πολυναμενόμενους αγώνες.

Τελείωσε με knock οut, στον έβδομο γύρο και τον -αήττητο με 22/22- Joshua να δηλώνει πως "πέρασα πολύ ωραία". Πρόσθεσε "ας ρωτήσουμε τους φίλους της πυγμαχίας, με poll στο Twitter ποιον θέλουν να αντιμετωπίσω στον επόμενο αγώνα, γιατί στο τέλος της ημέρας αυτό το σπορ αφορά το τι θέλουν οι φίλαθλοι". Ένα τέτοιο poll ενδεχομένως να "έδειχνε" τον Deontay Wilder, πρωταθλητή του WBC, ο οποίος την 1η Δεκεμβρίου θα αντιμετωπίσει τον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή -που αποσύρεται και επιστρέφει, κάθε λίγους μήνες- Tyson Fury. Ο Gypsy King (ειρήσθω εν παρόδω, έχασε τον τίτλο από... την άσωτη ζωή -έχει παραδεχθεί πως ήταν εξαρτημένος από την κοκαΐνη) σχολίασε τη νίκη του Joshua με τον εξής τρόπο.

Ο 37χρονος Ρώσος είχε καταφέρει για έξι γύρους να αμφισβητήσει την κυριαρχία του 28χρονου Βρετανού, θυμίζοντας τα νιάτα του. Ο... γηπεδούχους, ο οποίος έχει σώμα αθλητή του NFL και στα νιάτα του ήταν πρωταθλητής στα σπριντ, βρήκε ρυθμό κάπου στον 6ο γύρο και οι έχοντες γνώση εξήγησαν πως αυτά που έκανε, δύσκολα μπορεί να τα κάνει κάποιος από τους ανταγωνιστές του. O νικητής πήρε 22.206.000 ευρώ, για δυο ώρες (7 λεπτά και 8 δευτερόλεπτα) δουλειάς. Μια χαρά εξέλιξη για έναν τύπο που μέχρι πέρυσι ζούσε στο σπίτι της μητέρας του, στα προάστια του Λονδίνου.

Ο Ρώσος (των 34 νικών σε 36 αγώνες) έβαλε στο λογαριασμό του 6.6 εκατ. ευρώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK