Ο πιο... γύπας μποξέρ έχασε 30.000.000 δολάρια!

Αμαύρωσε το όνομα και τη φήμη του ο παγκόσμιος πρωταθλητής από το Μεξικό, Κανέλο Αλβάρεζ. Ο ζάμπλουτος μποξέρ με τις υπέροχες γυναίκες ανακοινώθηκε ότι χάνει 30.000.000 δολάρια λόγω ντόπινγκ (PHOTOS).

To τράβηξε από εδώ το τράβηξε από εκεί αλλά δεν το... έσωσε το σκάνδαλο ντόπινγκ ο Κανέλο Αλβάρεζ.

Ο βαθύπλουτος Μεξικανός μποξέρ δεν θα παίξει τον προγραμματισμένο αγώνα του με τον Γκενάντι Γκολόβκιν, γεγονός που θα του κοστίσει περίπου 30.000.000 δολάρια!

Η αρμόδια Επιτροπή στην Πολιτεία της Νεβάδα δεν επέτρεψε να συμβεί η μάχη και κάλεσε στις 18 Απριλίου τον Κανέλο σε απολογία.

Έτσι, ο 27χρονος Μεξικανός δεν θα γίνει πλουσιότερος κατά 30 εκατ. δολάρια, κι θα κάνει καιρό να... ξεπλύνει τ' όνομα του. Ένα όνομα που τόσα χρόνια δεν είναι συνδεδεμένο μόνο με τις μπουνιές και τα χρήματα, αλλά και με τις ωραίες γυναίκες. Ο κοκκινομάλλης Αλβάρεζ έχει υπάρξει σύντροφος των ωραιότερων γυναικών στο εξωτικό Μεξικό.

ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Photo Credits: AP Photo/Damian Dovarganes

Podcasts

Γιάρδες, ξύλο, touchdown: Πώς 'κολλάει' κάποιος με το NFL

Με αφορμή τους αποψινούς τελικούς περιφερειών του NFL που θα αναδείξουν και το ζευγάρι του φετινού Super Bowl, το Contra.gr κλείνει στο στούντιο δύο σεσημασμένους λάτρεις του αθλήματος και επιχειρεί να μάθει τουλάχιστον τα βασικά.