Και όμως: Στο αρχείο το πόρισμα για τα πεπραγμένα της ομοσπονδίας ποδηλασίας!

Η έρευνα για τα πεπραγμένα της ομοσπονδίας ποδηλασίας έγινε, το πόρισμα κατέληξε σε συγκεκριμένα συμπεράσματα, ο αρμόδιος εισαγγελέας έλαβε γνώση αλλά η υπόθεση μπήκε στο αρχείο!

Και όμως: Στο αρχείο το πόρισμα για τα πεπραγμένα της ομοσπονδίας ποδηλασίας!

Παρά το γεγονός ότι το πόρισμα για την ομοσπονδία ποδηλασίας ήταν επιβαρυντικό, παρά το γεγονός ότι έφτασε στα χέρια του αρμόδιο εισαγγελέα, παρά το γεγονός ότι υπήρχαν δεσμεύσεις ότι το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκκαλο έγινε το...ασύλληπτο.

Η υπόθεση η συγκεκριμένη λοιπόν μπήκε στο αρχείο όπως αποκάλυψε η εκπομπή "Νίκη στην Contra" στο Ραδιόφωνο 247. Ναι, είναι αλήθεια! Και όχι μόνο αλλά ο επικεφαλής της απερχόμενης διοίκησης (για τα πεπραγμένα της οποίας έγινε και ο σχετικός έλεγχος) κοινοποίησε την είδηση με επίσημο έγγραφο σ' όλα τα σωματεία της ομοσπονδίας λέγοντας πως η σκευωρία σε βάρος του κατέρρευσε.

Θα ήταν πραγματικά κωμικό αν δεν ήταν πέρα για πέρα αληθινό. Πλέον η υπόθεση εκείνη για την οποία γράφτηκαν πολλά και για την οποία υπήρξαν δεσμεύσεις από την προηγούμενη ηγεσία του Υφυπουργείου Αθλητισμού ότι θα έρθει η κάθαρση ουσιαστικά δεν υπάρχει πια!

Πλέον υπάρχει το ερώτημα αν μπορεί να ανοίξει εκ νέου η έρευνα και να χυθεί άπλετο φως στο τρόπο με τον οποίο πολιτευόταν η ομοσπονδία όλα τα προηγούμενα χρόνια. Η ευθύνη πλέον πέφτει στην τωρινή ηγεσία του Υφυπουργείου.

Διαβάστε εδώ το σχετικό αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Contra.gr για τα συμπεράσματα του πορίσματος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK