Τιμούν τους πρωταθλητές και τους εκπροσώπους στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο εκπολιτιστικός σύλλογος Ελιάς συνδιοργανώνει Παγκρήτιο ποδηλατικό αγώνα όπου και θα τιμηθούν οι πρωταθλητές - κάτοικοι της περιοχής.

Τιμούν τους πρωταθλητές και τους εκπροσώπους στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ελιάς "ΑΓ. ΡΩΜΑΝΟΣ Ο ΜΕΛΟΔΟΣ" συνδιοργανώνει μαζί με τον Δήμο Χερσονήσου, την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου αλλά και το Αθλητικό Σωματείο ''Α.Ο ΡΩΜΑΝΟΣ'' τον Παγκρήτιο ποδηλατικό αγώνα ''ΕΛΕΥΘΕΙΑ'' στην Ελιά Πεδιάδος!

Η Ελιά Πεδιάδος, μέσα από αυτόν τον Παγκρήτιο ποδηλατικό δρόμο ''ΕΛΕΥΘΕΙΑ'' που θα λάβει χώρα στις 31 Ιουλίου ως κατάληξη του πενθήμερου των εκδηλώσεων 26-31 στην περιοχή, θα τιμήσει τους κατοίκους πρωταθλητές της που εκπροσωπούν επάξια την Ελλάδα.

Οι πρωταθλήτριες αδελφές Βασιλείου, οι παγκόσμιες πρωταθλήτριες στην ποδηλασία Αδαμαντία Χαλκιαδάκη - Ηρώ Μηλάκη αλλά και ο Παγκόσμιος πρωταθλητής Καράτε - Kick Boxing Κλωνάρης Μανώλης έχουν καταγωγή ή διαμένουν στην Ελιά και θα είναι τα τιμώμενα πρόσωπα.

Ο ποδηλατικός αγώνας θα διεξαχθεί στις 31 Ιουλίου (5μμ) στο γήπεδο του Ρωμανού. Στις 8 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί απονομή επάθλων, ενώ μια ώρα αργότερα θα ακολουθήσει συναυλία του Ψαραντώνη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK