Τιμούν τους πρωταθλητές και τους εκπροσώπους στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο εκπολιτιστικός σύλλογος Ελιάς συνδιοργανώνει Παγκρήτιο ποδηλατικό αγώνα όπου και θα τιμηθούν οι πρωταθλητές - κάτοικοι της περιοχής.

Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ελιάς "ΑΓ. ΡΩΜΑΝΟΣ Ο ΜΕΛΟΔΟΣ" συνδιοργανώνει μαζί με τον Δήμο Χερσονήσου, την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου αλλά και το Αθλητικό Σωματείο ''Α.Ο ΡΩΜΑΝΟΣ'' τον Παγκρήτιο ποδηλατικό αγώνα ''ΕΛΕΥΘΕΙΑ'' στην Ελιά Πεδιάδος!

Η Ελιά Πεδιάδος, μέσα από αυτόν τον Παγκρήτιο ποδηλατικό δρόμο ''ΕΛΕΥΘΕΙΑ'' που θα λάβει χώρα στις 31 Ιουλίου ως κατάληξη του πενθήμερου των εκδηλώσεων 26-31 στην περιοχή, θα τιμήσει τους κατοίκους πρωταθλητές της που εκπροσωπούν επάξια την Ελλάδα.

Οι πρωταθλήτριες αδελφές Βασιλείου, οι παγκόσμιες πρωταθλήτριες στην ποδηλασία Αδαμαντία Χαλκιαδάκη - Ηρώ Μηλάκη αλλά και ο Παγκόσμιος πρωταθλητής Καράτε - Kick Boxing Κλωνάρης Μανώλης έχουν καταγωγή ή διαμένουν στην Ελιά και θα είναι τα τιμώμενα πρόσωπα.

Ο ποδηλατικός αγώνας θα διεξαχθεί στις 31 Ιουλίου (5μμ) στο γήπεδο του Ρωμανού. Στις 8 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί  απονομή επάθλων, ενώ μια ώρα αργότερα θα ακολουθήσει συναυλία του Ψαραντώνη.

 

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!