Ο Πανελλήνιος πρωταθλητής σε Ανδρες και Γυναίκες

Μετά το Πρωτάθλημα Νέων, ο Πανελλήνιος κατέκτησε τον τίτλο και στο Πρωτάθλημα ξιφασκίας Ανδρών/Γυναικών.
Μετά το Πρωτάθλημα Νέων, ο Πανελλήνιος κατέκτησε τον τίτλο και στο Πρωτάθλημα ξιφασκίας Ανδρών/Γυναικών. Στη γενική βαθμολογία της διοργάνωσης (που ολοκληρώθηκε σε δύο ενότητες), το Σαββατοκύριακο, συγκέντρωσε 345β. έναντι 324β. της Αθην. Λέσχης και 192β. του ΑΟΞ Αιγάλεω, που κατατάχτηκαν στη 2η και 3η θέση αντίστοιχα, ενώ την α΄ 6άδα συμπλήρωσαν Αθηναϊκός (138β.), ΑΣΑΟ (129β.). Οδυσσέας Χαλανδρίου (105β.) και ΓΕ Φλώρινας (90β.). Συνολικά βαθμολογήθηκαν 27 σύλλογοι.

Συνοπτικά, πανελληνιονίκες σε όλα τα ατομικά αγωνίσματα αναδείχτηκαν (σε παρένθεση οι φιναλίστ):

• Ξίφος μονομαχίας: Γιώργος Αμπάλωφ/ΠΓΣ (Φοίβος Λύκος/Οδυσσέας Χαλανδρίου) και Γιάννα Χρήστου/Αθ. Λέσχη (Κατερίνα Κουρκουνάκη/ΠΓΣ).

• Ξίφος ασκήσεως: Γιώργος Καραπάνος/ΑΣΑΟ (Βασ. Σεψάς/ΑΣΑΟ) και Ράνια Δαβία/Αθ. Λέσχη (Μαρία Ρεντούμη/ΑΟΞ Αιγάλεω).

• Σπάθη: Tζέισον Ντουράκος/Αθ. Λέσχη (Μαρίνος Πρεβένιος/Αθ. Λέσχη) και Γιάννα Παναγιωτίδου/ΓΕ Φλώρινας (Βάσω Βουγιούκα/Αθηναϊκός).

Τον τίτλο στα ομαδικά κατέκτησαν (σε παρένθεση οι φιναλίστριες ομάδες)

• Στους ΑΝΔΡΕΣ: Πανελλήνιος (Οδυσσέας Χαλανδρίου) στο ξίφος μονομαχίας, ΑΟΞ Αιγάλεω (ΑΣΑΟ) στο ξίφος ασκήσεως και Αθ. Λέσχη (Πανελλήνιος) στη σπάθη.

• Στις ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Aθην. Λέσχη (Πανελλήνιος) στο ξίφος μονομαχίας, ΑΟΞ Αιγάλεω (Μ. Αλέξανδρος Κορδελιού) στο ξίφος ασκήσεως και ΓΕ Φλώρινας (Πανελλήνιος) στη σπάθη.

Face Control

Το bullying στον Φετφατζίδη

Ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι ο Πάσπαλι του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού. Μία φάση που τον στιγμάτισε και η αναζήτηση της εξιλέωσής. Το γκολ με τη Λαμία ήταν το πρώτο βήμα, αναζητά το επόμενο.