Η επιστροφή του Τάιγκερ Γουντς

Μετά από δύο χρόνια ξηρασίας, ο Τάιγκερ Γουντς επέστρεψε στις επιτυχίες (μετρά τρεις νίκες την τρέχουσα σεζόν) και βρήκε την ευκαιρία να εξαπολύσει τα βέλη του σε όσους τον θεωρούσαν ξεγραμμένο.

Η επιστροφή του Τάιγκερ Γουντς

"Σε κάθε συνέντευξη Τύπου άκουγα: 'Δεν μπορείς να νικήσεις πια μπλα μπλα μπλα'. Αυτό γινόταν σε κάθε τουρνουά που λάμβανα μέρος", είπε ο διάσημος γκολφέρ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο "CNN".

Στη συνέχεια προσέθεσε: "Για ενάμιση χρόνο έπρεπε να απαντάω σε αυτήν την ερώτηση πριν και μετά από κάθε γύρο ενός τουρνουά. Εφέτος έσπασα το ρεκόρ του Τζακ (σ.σ. ο Γουντς έφτασε τις 74 νίκες στο PGA Tour έναντι 73 του Νίκλαους), παρά το γεγονός ότι χρειάζομαι ακόμη 10 χρόνια για να φτάσω την ηλικία που αποσύρθηκε. Πρόκειται για ένα σπουδαίο κατόρθωμα".

Ο Τάιγκερ Γουντς πιστεύει ακόμα ότι μπορεί να καταρρίψει το ρεκόρ του Νίκλαους, ο οποίος μετρά 18 νίκες σε grand slam έναντι 14 του εν ενεργεία γκολφέρ. Εξάλλου, θα προσπαθήσει να φτάσει το ρεκόρ του Σαμ Σνεντ, ο οποίος μετρά 82 νίκες στο αμερικανικό σιρκουίτ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK