Η συγγνώμη μέσω twitter για το κλάμα του μικρού αγοριού

Ο Πατ Πέρεζ έχει ολοκληρώσει τη συμμετοχή του στο τουρνουά γκολφ, Reno-Tahoe Open καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση. Η απογοήτευσή του είναι τόσο μεγάλη που αγνοεί ένα μικρό παιδί που του ζητά αυτόγραφο. Το κλάμα του μικρού ανάγκασε τον Πέρεζ να ζητήσει συγγνώμη μέσω της προσωπικής του σελίδας στο twitter.

Η συγγνώμη μέσω twitter για το κλάμα του μικρού αγοριού

Απαντες αντιλήφθηκαν το κλάμα του μικρού παιδιού το οποίο, κρατώντας στο χέρι ένα μπαλάκι του γκολφ, ζήτησε αυτόγραφο από το ίνδαλμά του. Μέσα στον εκνευρισμό του για την απώλεια του τίτλου ο Πέρεζ πέρασε από δίπλα του χωρίς να του δώσει σημασία.

Λίγες ώρες αργότερα ο Πέρεζ ενημερώθηκε για το περιστατικό το οποίο δεν είχε υποπέσει στην αντίληψή του. Γι'αυτό το λόγο αποφάσισε να ζητήσει δημόσια, μέσω twitter, ειλικρινή συγγνώμη από τον νεαρό φίλαθλο και μάλιστα, ζήτησε τη βοήθεια όποιου μπορεί να βρει το μικρό αγόρι ώστε να το συναντήσει.

"Ζητώ συγγνώμη για τις πράξεις μου. Ημουν συναισθηματικά φορτισμένος μετά τη λήξη του τουρνουά. Ηταν αντιεπαγγελματικό. Σας παρακαλώ βοηθήστε με να βρω αυτό το παιδί. Θέλω να κάνω κάτι μεγάλο για αυτό. Ευχαριστώ. Ξεκινήστε την αναζήτηση από το Ρενό", έγραψε ο Πέρεζ στην προσωπική του σελίδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK