Η τραγική ιστορία του Τζέισον Ντέι

Το τελευταίο διάστημα έχουν δει το φως της δημοσιότητας αρκετές ανέκδοτες ιστορίες που αφορούν τη βιβλική καταστροφή των Φιλιππινών. Μία εξ αυτών έγινε γνωστή από τον Τζέισον Ντέι.

Η τραγική ιστορία του Τζέισον Ντέι

Ο 27χρονος ταλαντούχος και ιδιαίτερα αγαπητός γκόλφερ επιβεβαίωσε ότι έχασε οκτώ συγγενείς από το πέρασμα του τυφώνα Χαϊγιάν στη χώρα της νοτιοανατολικής Ασίας.

Συγκεκριμένα ο Αυστραλός αθλητής, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες συμπλήρωσε το 27ο έτος της ηλικίας του, πενθεί για το χαμό μίας γιαγιάς, ενός θείου και έξι ξαδέρφων.

"Είμαι στην ιδιαίτερα δυσάρεστη θέση να επιβεβαιώσω ότι πολλά μέλη της οικογενείας μου έχασαν τη ζωή τους από τον τυφώνα Χαϊγιάν. Η οικογένειά μου κι εγώ είμαστε ευγνώμονες για όλους εκείνους που προσευχήθηκαν μαζί μας και εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους", ανακοίνωσε ο Τζέισον Ντέι.

Στη συνέχεια προσέθεσε: "Αισθανόμαστε συντετριμμένοι για όλους όσοι έχουν χτυπηθεί από αυτήν την τρομερή τραγωδία. Κατανοώ το ενδιαφέρον των Μέσων Ενημέρωσης και ελπίζω ότι κάθε εικόνα τους μπορεί να αφυπνίσει συνειδήσεις και να συμβάλει στην αρωγή των πληγέντων, αλλά ελπίζω ότι θα σεβαστούν την ιδιωτικότητα της οικογενείας μου κατά τη διάρκεια αυτή της δύσκολης περιόδου.

Δεν θα κάνω περαιτέρω σχόλια προς το παρόν. Παρακαλώ προσευχηθείτε για όλους εκείνους που έχουν πληγεί από αυτήν την τραγωδία. Σας ευχαριστώ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK