Το παλάτι του Τάιγκερ Γουντς

Η πορεία του Τάιγκερ Γουντς βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση, καθώς τα προσωπικά του προβλήματα οδήγησαν σε αλυσιδωτές εξελίξεις. Διαζύγιο, αποζημιώσεις, δημόσια διαπόμπευση, πανεθνική συγνώμη, τραυματισμοί και το νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης να τον χαιρετά εδώ και κάποιους μήνες.

Το παλάτι του Τάιγκερ Γουντς

Ο Γουντς, όμως, επί σειρά ετών υπήρξε ανίκητος και, κυρίως, ο αθλητής που καταλάμβανε την κορυφαία θέση στις λίστες με τους πιο καλά αμειβομένους του κόσμου, πάνω από όποιον διάσημο αθλητή ξέρετε. Ένα τεράστιο σύμβολο, καθώς δεν είναι εύκολο για έναν μαύρο θα κυριαρχεί στον κόσμο των λευκών, που περνά τελευταία δύσκολες ώρες, όλα όσα έχει καταφέρει όμως, αντανακλώνται στο σπίτι του.

Εικόνες που δημοσιεύτηκαν στο προσωπικό του σάιτ αποδεικνύουν πως στην αυλή του έχει ένα εκπληκτικό γήπεδο γκολφ, τέτοιο που δεν υπάρχει ούτε στις αρτιότερες επαγγελματικές εγκαταστάσεις. Υπάρχουν μάλιστα τέσσερα διαφορετικά γήπεδα, για κάθε τύπο ανέμου που επικρατεί, αλλά και σημεία για να εξασκηθεί με τον τελειότερο τρόπο κάποιος, όπως βέβαια και θάλασσα για χαλάρωμα....

Αυτός είναι ο Τάιγκερ Γουντς που λογικά θα επανέλθει κάποια στιγμή υγιής στους αγώνες και τότε, θα ξεκινήσει από την καλύτερη δυνατή αφετηρία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK