Το χτύπημα του ενός εκατομμυρίου!

Στις ΗΠΑ το γκολφ είναι ένα διαρκώς αναπτυσσόμενο άθλημα το οποίο διάφοροι αθλητές εξασκούν, μόλις ολοκληρώσουν την επαγγελματική τους καριέρα. Έτσι, και ο Τζο Σάκιτς, μετά τις 13 συμμετοχές του στα All Stars του χόκεϊ, έπαιξε και πέτυχε με ένα χτύπημα 1 εκατομμύριο δολάρια!

Το χτύπημα του ενός εκατομμυρίου!

Ο αγώνας ήταν στη λίμνη Τάχο, όπου εδώ και τρία χρόνια όποιος παίκτης έβαζε με τη μία το μπαλάκι στον τρύπα από τη θέση Νούμερο 17, θα έπαιρνε το ποσό. Ο Σάκιτς το προσπάθησε και πράγματι, βρήκε στόχο, αν και στην αρχή ούτε ο ίδιος το πίστευε όπως φαίνεται από τις αντιδράσεις του. « Αν πρόκειται να το κάνεις, γιατί όχι εδώ; Όταν μπήκε μέσα, δεν το πίστευα», είπε στη συνέχεια.

Η απόσταση που χωρίζει το 17 από το στόχο είναι τα 152 μέτρα. Το 1 εκατομμύριο βάσει του χορηγού που τα προσφέρει, μοιράζεται στο ήμισυ με ένα φιλανθρωπικό σκοπό, κι έτσι ο Σάκιτς που έχει πάρει και το MVP στην καριέρα του με τους Κολοράντο Άβαλανς, θα προσφέρει μισό εκατομμύριο στην οργάνωση του Λανς Άρμστρονγκ.

Όλη η ιστορία είναι η αντίδρασή του μετά τον άσο, πάντως, καθώς ο ενθουσιασμός αυξανόταν όσο συνειδητοποιούσε τι πέτυχε...

News 24/7

24MEDIA NETWORK