Γεννημένος αθλητής: Το ντοκιμαντέρ του Stoiximan για τον Πετρούνια

Σε μία εκδήλωση που φιλοξενήθηκε στην αίθουσα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και παρουσία πολλών προσωπικοτήτων από τον αθλητικό χώρο ο Stoiximan παρουσίασε το συγκινητικό ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Λευτέρη Πετρούνια.

Γεννημένος αθλητής: Το ντοκιμαντέρ του Stoiximan για τον Πετρούνια

Tην ευκαιρία να ζήσουν το ταξίδι του Λευτέρη Πετρούνια από το γυμναστήριο του Πανιωνίου μέχρι την κορυφή του κόσμου είχαν όσοι βρέθηκαν στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ που ετοίμασε ο Stoiximan για τη ζωή του σπουδαίου γυμναστή.

Ένα ταξίδι το οποίο είχε πολλές διακυμάνσεις, οδήγησε τον έφηβο Λευτέρη στην απομάκρυνση του από τα γυμναστήρια, όμως υπό την καθοδήγηση του προπονητή του Δημήτρη Ράπτη η πορεία του τα τελευταία χρόνια είναι σταθερά ανοδική.

Η κορυφή τόσο σε ευρωπαϊκό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο του ανήκουν και σε λίγες ημέρες θα προσπαθήσει να κάνει πράξη το όνειρο του που δεν είναι άλλο από την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Ο τίτλος του φαβορί τον συνοδεύει, αφού είναι ο απόλυτος κυρίαρχος του αθλήματος τα τελευταία δύο χρόνια, όμως εκείνος έχει αποδείξει ότι δεν αρκείται με τίποτα λιγότερο από το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο.

Ο τίτλος του ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε στην αίθουσα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής μόνο τυχαίος δεν είναι, αφού ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι "Γεννημένος αθλητής". Η σκληρή δουλειά, οι ατελείωτες προπονήσεις, το πάθος για τους κρίκους, η απογοήτευση και το χαμόγελο της ευτυχίας αποτυπώθηκαν πλήρως στο εντυπωσιακό και συνάμα συγκινητικά φορτισμένο ντοκιμαντέρ που ετοίμασε ο Stoiximan για τον κορυφαίο γυμναστή. Ένα ντοκιμαντέρ στο οποίο μιλούν η μητέρα του, οι φίλοι του και ο προπονητής.

Άλλωστε, η συνάντηση του Πετρούνια με τον Stoiximan αποδείχτηκε καρμική αφού από όταν ξεκίνησε η υποστήριξη της κορυφαίας στοιχηματικής εταιρίας, άρχισαν και οι διαδοχικές επιτυχίες του και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι κάθε φορά αναφέρεται σε αυτή τη συνεργασία. Μάλιστα, αυτή η συνεργασία ξεκίνησε από την αίθουσα στην οποία προβλήθηκε το ντοκιμαντέρ με την ανακοίνωση των χορηγιών στο πρόγραμμα "Υιοθετήστε έναν αθλητή στο δρόμο για το Ρίο".

Στον λόγο που εκφώνησε για τη δημιουργία του ντοκιμαντέρ προς τιμήν του Λευτέρη Πετρούνια, το μέλος του ΔΣ της Stoiximan, Γιάννης Σπανουδάκης ανέφερε ότι "στη Stoiximan νιώθουμε υπερήφανοι που συμμετέχουμε στο πρόγραμμα της ΕΟΚ "υιοθετήστε έναν αθλητή". Στηρίζουμε τόσο τον Λευτέρη (Πετρούνια) όσο και ακόμη έξι αθλητές και αθλήτριες και την Εθνική ομάδα πόλο Ανδρών στον δρόμο προς το Ρίο. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί στο πρόσωπο του Λευτέρη βρήκαμε έναν συνεργάτη και αθλητή υψηλού ήθους. Η συμπεριφορά, η ευγένεια και το ήθος εμπνέουν τους ανθρώπους της Stoiximan. Είτε το ήθελες, είτε όχι έχεις πλέον το ρόλο του προτύπου. Αυτή είναι η ειδοποιός διαφορά για κάθε αθλητή, πέρα από τις εκάστοτε επιτυχίες. Είναι μεγάλο βάρος, αλλά και ύψιστη τιμή ταυτόχρονα".

Από την πλευρά του, ο Λευτέρης Πετρούνιας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους του έχουν σταθεί σε αυτή τη διαδρομή, επισημαίνοντας πως "όσοι είναι στη Stoiximan τους νιώθω δικούς μου ανθρώπους πλέον".

Το "παρών" στην εκδήλωση έδωσαν -μεταξύ άλλων- ο πρόεδρος της ομοσπονδίας γυμναστικής, κ. Βασιλειάδης, ο προπονητής του Λευτέρη Πετρούνια, Δημήτρης Ράπτης, το μέλος του ΔΣ του Stoiximan, Γιάννης Σπανουδάκης, ο Διευθυντής Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας της Stoiximan, Πάνος Κωνσταντόπουλος, ο πρόεδρος της 24MEDIA, Δημήτρης Μάρης, η Βασιλική Μιλλούση, ο Κυριάκος Ιωάννου (αμφότεροι αθλητές που ενισχύονται οικονομικά από τον Stoiximan), η Φανή Χαλκιά, όπως επίσης κι εκπρόσωποι του αθλητισμού.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

News 24/7

24MEDIA NETWORK