Νεκρή σε τροχαίο η Ολυμπιονίκης Άννα Πολλάτου!

Τον πρόωρο χαμό της πρωταθλήτριας και Ολυμπιονίκη της ρυθμικής γυμναστικής, Άννας Πολλάτου από την Κεφαλλονιά θρηνεί η Ελλάδα από το απόγευμα του Σαββάτου.

Νεκρή σε τροχαίο η Ολυμπιονίκης Άννα Πολλάτου!

Η 31χρονη Ολυμπονίκης έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα στην Ε.Ο. Πύργου-Πατρών στο ύψος του Γηροκομείου της Βάρδας, όταν από άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου Smart που οδηγούσε με κατεύθυνση προς την Κυλλήνη με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να κάνει τετακε και να συγκρουστεί νωτομετωπικά με αγροτικό Ι.Χ. που κατευθυνόταν προς Πάτρα.

Από τη σφοδρή σύγκρουση υπέστη θανάσιμο τραυματισμό, ενώ τραυματίστηκαν δύο ακόμα άτομα.

Πηγή: patrisnews.gr

Το "χρυσό" κορίτσι του ανσάμπλ

Η Άννα Πολλάτου γεννήθηκε στις 8 Οκτωβρίου του 1983 στην Κεφαλλονιά και σε ηλικία 5 ετών άρχισε την ενασχόλησή της με τη ρυθμική γυμναστική. Σύλλογός της ήταν ο Α.Γ.Σ. Επτανήσων Αργοστολίου και προπονήτριές της οι Φατέεβα, Πολυχρονίδου, Καλαμπόκα.

Η Άννα Πολλάτου ήταν μέλος της ομάδας του ανσάμπλ (Χαρά Καρυάμη, Ειρήνη Αϊνδηλή, Μαρία Γεωργάτου, Εύα Χριστοδούλου και Κλέλια Πανταζή τα άλλα μέλη), η οποία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο σύνθετο ομαδικό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ το 2000.

Στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Οζάκα (1999) κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα τελικά οργάνων (2 στεφάνια - 3 κορδέλες) και στις 10 κορύνες, ενώ στην ίδια διοργάνωση πήρε το ασημένιο μετάλλιο στο σύνθετο ομαδικό.

Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε και στα τρία αυτά αγωνίσματα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης το 1999. Στο διεθνές meeting του Τιέ το 2000 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 2 στεφάνια - 3 κορδέλες, το ασημένιο στο σύνθετο και το χάλκινο στις κορύνες.

Ακούστε την τελευταία συνέντευξη της Άννας Πολλάτου

Δείτε φωτογραφίες της Άννας Πολλάτου

News 24/7

24MEDIA NETWORK