Πετρούνιας στο Ραδιόφωνο 24/7: "Στη Γαλλία έφτασα στα... άκρα την εκτέλεση!"

Ο Έλληνας υπερπρωταθλητής Λευτέρης Πετρούνιας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Νίκη στην Contra" στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 και μίλησε για την πρόσφατη επιτυχία από "χρυσό" που σημείωσε και στο Challenge Cup ενόργανης του Παρισιού.

Πετρούνιας στο Ραδιόφωνο 24/7: "Στη Γαλλία έφτασα στα... άκρα την εκτέλεση!"

Μία εξέχουσα αθλητική προσωπικότητα φιλοξενήθηκε στον αέρα της εκπομπής "Νίκη στην Contra" στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6. Πρόκειται για τον "χρυσό" πρωταθλητή της ενόργανης, Λευτέρη Πετρούνια.

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης, τον οποίο στηρίζει η Stoiximan.gr, μίλησε για την πρόσφατη επιτυχία του στο Challenge Cup της Γαλλίας, όπως επίσης και για τον τραυματισμό του τον οποίο ξεπέρασε χάρη στη βοήθεια του εξαιρετικού τιμ που που τον στηρίζει...

"Με κράτησε αρκετά έξω ο τραυματισμός αυτός. Επρόκειτο για ένα οστικό οίδημα, ενώ κατόπιν εξετάσεων προέκυψαν κι άλλα ζητήματα. Με κράτησε πίσω αυτό, αλλά καταφέραμε και επιστρέψαμε πιο δυνατοί..."

Ερωτηθείς γιατί χρησιμοποιεί πληθυντικό ο Πετρούνιας απάντησε: "Χρησιμοποιώ πληθυντικό γιατί αυτό που κάνω με τον προπονητή μου αν δεν είναι 50-50 τότε σίγουρα είναι 60-40..."

Αναφορικά με την προετοιμασία και τον τραυματισμό: "Όσοι ασχολούνται με τους κρίκους, ειδικά σπεσιαλίστες περνάνε τέτοιου είδους τραυματισμούς. Εγώ θεωρούμε υγιής σε σύγκριση με τους υπόλοιπους γιατί δεν έχω κάνει κανένα χειρουργείο. Τώρα μπήκα κανονικά..."

"Ήμουν έτοιμος να παρατήσω την προσπάθεια, όχι γιατί πονούσα αλλά γιατί δεν μπορούσα να μην κάνω προπόνηση. Ήταν μία δύσκολη περίοδος. Πήρα όμως τα πάνω μου, πιέστηκα και ήρθαν τα καλά αποτελέσματα."

Για την εκτέλεση της άσκησής του στο Παρίσι σημείωσε: "Η εκτέλεση ήταν καλύτερη από του Ρίο. Απλώς το Ρίο είχε και θα συνεχίσει να έχει άλλη αίγλη στο μυαλό μου. Θυμάμαι στο Ρίο είχα ενδοιασμό μήπως κάνω κάποιο λάθος. Στη Γαλλία σκέφτηκα ότι θα το πάω όλο στα άκρα και άμα κάνω βλακεία τι είχαμε τι χάσαμε..."

Για το ενδεχόμενο να αλλάξει κάτι στο πρόγραμμά του: "Έχω δουλέψει κάποια πράγματα, αλλά δεν είναι ώρα ακόμη. Φτάνοντας προς το Τόκιο θα ετοιμάσω κάτι νέο. Έχω να κερδίσω άλλα τρία ευρωπαϊκά και παγκόσμια και θέλουμε να έχουμε κάτι φρέσκο."

Σχετικά με το όνομα του που έχει δοθεί σε μία προσγείωση: "Έχει πάρει το όνομά μου, αλλά δεν χρειάζεται να τη χρησιμοποιώ. Ίσως είναι ένα μυστικό όπλο για το μέλλον. Βέβαια μπορεί να υπάρχει κι άλλη άσκηση με συντελεστή το 6.50!"

Πόσο ιδιαίτερο είναι για έναν αθλητή μια άσκηση να έχει το όνομά του: "Η γυμναστική έχει φτάσει στα άκρα. Οι αθλητές... πετάνε! Είναι δύσκολο να βρεις κάτι που θα είναι πρωτοτυπία και θα πάρει το όνομά σου. Νιώθεις ότι βάζεις το πετραδάκι σου και εξελίσσεις το άθλημα σου."

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ

"Υπάρχει μια πεντάδα αθλητών που ξεχωρίζω. Αυτός που θα με πλησιάσει εάν κάνει καλή εκτέλεση θα είναι ο ένας από τους δύο Κινέζους. Ο Γάλλος πιστεύω το... τερμάτισε στο Παρίσι."

Στη συνέχεια ο Πετρούνιας ανέλυσε τα προγράμματα των αντιπάλων του και σημείωσε: "Όσο μπορώ και κάνω τέτοιες εκτελέσεις δεν έχω να φοβάμαι κάτι. Όλοι είναι δίπλα και με βοηθούν. Ο προπονητής μου, η Stoiximan. Για να κάνεις τις θεραπείες σου όπως έχω τώρα στον τραυματισμό μου είναι εξαιρετικά δαπανηρό, αλλά έχω φτιάξει ένα τιμ και μαζί βαδίζουμε προς την κορυφή."

News 24/7

24MEDIA NETWORK