Πετρούνιας: "Θέλω να ακούσω τον Εθνικό Ύμνο"

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Ενόργανης στους κρίκους, Λευτέρης Πετρούνιας, μίλησε στο Sport 24 Magazino και στους Αντρέα Παλομπαρίνι και Παντελή Βλαχόπουλο, στο περιθώριο της προβολής του ντοκιμαντέρ που ετοίμασε προς τιμήν του η Stoiximan.gr και το οποίο προβλήθηκε στα γραφεία της ΕΟΕ.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας αναφέρθηκε στην πορεία της προετοιμασίας του ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο και σε τι στοχεύει: "Η προετοιμασία πάει πάρα πολύ καλά. Σήμερα κάναμε ένα διάλειμμά για την προβολή αυτού του ντοκιμαντέρ. Είμαι πανέτοιμος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Πιστεύω ότι θα έρθουν πολύ καλά αποτελέσματα. Είμαι πολύ αισιόδοξος.

Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να είμαι υγιής μέχρι τότε. Ελπίζω όλα να πάνε καλά στο Ρίο και αυτό να εμπνεύσει παιδάκια να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και όχι με άλλα πράγματα, με τα οποία ασχολούνται. Ονειρεύομαι να ακούσω τον Εθνικό ύμνο. Δεν μου αρέσει ούτε ο ύμνος της Κίνας, ούτε της Βραζιλίας. Μου αρέσει ο Εθνικός μας ύμνος και θα κάνω τα πάντα για να τον ακούσω".

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!