Χωρίς Κοσμίδη στο Παγκόσμιο

Μεγάλη απώλεια για την ελληνική ενόργανη γυμναστική ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Γλασκώβης, καθώς ο Λευτέρης Κοσμίδης δεν θα λάβει μέρος λόγω τραυματισμού στο γόνατο.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Γλασκώβης αποτελεί και τον κύριο αγώνα πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Ο Λευτέρης Κοσμίδης, όμως, θα χάσει τη διοργάνωση εξαιτίας ενός τραυματισμού στο γόνατο, γεγονός που φυσικά αποδυναμώνει την Εθνική ομάδα στην ομαδική της προσπάθεια.

Ο πρωταθλητής στις ασκήσεις εδάφους θα διεκδικήσει πλέον αναγκαστικά τηΝ πρόκριση του στο προολυμπιακό τεστ που θα διεξαχθεί στην ολυμπιακή πόλη στις αρχές του 2016.

Οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες μετέχουν την Παρασκευή (25/9) στο γκραν πρι ενόργανης γυμναστικής της της Ουγγαρίας ως πρόβα τζενεράλε πριν από το παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Θα αγωνιστούν οι: Μάρας (μονόζυγο), Πετρούνιας (κρίκοι), Ηλιόπουλος (δίζυγο), Μαρκούσης (ασκήσεις εδάφους), Χατζηευσταθίου (πλάγιος ίππος) και Μιλλούση (δοκός ισορροπίας, ασκήσεις εδάφους), Πλυτά (ασύμμετροι ζυγοί), Αφράτη (άλμα, ασύμμετροι ζυγοί), Ξουλόγη (δοκός ισορροπίας, ασκήσεις εδάφους).

Why we love

23 λόγοι που αγαπάμε τον Ερίκ Καντονά

Η κλοτσιά σε ρατσιστή φίλαθλο της Κρίσταλ Πάλας, οι διαφημίσεις που πρωταγωνίστησε, τα γκολ που δεν πανηγύριζε και ο γιακάς. Με αφορμή τα γενέθλια του Ερίκ Καντονά, βρήκαμε 23 λόγους που τον αγαπάμε.