Αποφεύχθηκε μακελειό μεταξύ οπαδών στη Θεσσαλονίκη!

Περίπου 100 οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ, αψήφησαν την υπουργική απόφαση για μη μετακίνηση οπαδών και βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη, δημιουργώντας πρόβλημα πριν την αναμέτρηση με την ΧΑΝΘ. Σιδερόβεργες, σιδερογροθιές και ένα μαχαίρι βρήκαν οι αστυνομικές δυνάμεις στις εξέδρες του γηπέδου!

Αποφεύχθηκε μακελειό μεταξύ οπαδών στη Θεσσαλονίκη!

Οπαδοί της ΑΕΚ, παρά τις απαγορεύσεις της αστυνομίας, μπήκαν στο γήπεδο της ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη, όπου αγωνιζόταν η ομάδα χάντμπολ της "Ένωσης", δημιουργώντας πρόβλημα.

Πιο συγκεκριμένα, δύο πούλμαν τις ΑΕΚ με περίπου 40 οπαδούς το καθένα ξεκίνησαν από την Αθήνα το πρωί του Σαββάτου με προορισμό τη Θεσσαλονίκη. Αυτό μάλιστα έγινε παρά την υπουργική απόφαση του Σταύρου Κοντονή για απαγόρευση μετακίνησης οργανωμένων οπαδών.

Αφού πέρασαν από αρκετά διόδια στη διαδρομή τους και δεν κινητοποιήθηκε καμία αστυνομική διεύθυνση, στα Μάλγαρα συνάντησαν άλλους περίπου 20 οπαδούς της ΑΕΚ και μαζί κατευθύνθηκαν προς το γήπεδο της ΧΑΝΘ.

Έφτασαν περίπου στις 2.30 το μεσημέρι κι ενώ το ματς ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει 3μιση ώρες αργότερα. Μπήκαν ανενόχλητοι στο γήπεδο, καθώς οι αστυνομικές αρχές έφτασαν εκεί περίπου στις 3.30. Έκατσαν αρκετή ώρα μέσα, ώσπου τους ανακάλυψαν οι αστυνομικοί και τους προειδοποίησαν πως αν δεν αποχωρήσουν, εφόσον υπάρχει η υπουργική απόφαση, τότε θα προχωρήσουν σε προσαγωγές.

Οι οπαδοί από την πλευρά τους το δέχθηκαν και αποχώρησαν χωρίς να δημιουργηθεί μεγάλη ένταση και μπήκαν πάλι στα πούλμαν που τους είχαν μεταφέρει στο γήπεδο. Μετά την έξοδό τους, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές βρήκαν στις κερκίδες του γηπέδου 50 σιδερόβεργες, 2 σιδερογροθιές και 1 μαχαίρι!

Κι όλα αυτά την ώρα που στη Θεσσαλονίκη αγωνιζόταν την ίδια ώρα ο Άρης με την Κηφισιά στο κοντινό Αλεξάνδρειο, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπιζε το ΙΕΚ Ξυνή Δικέα στη Μίκρα σε αγώνα χάντμπολ, ενώ και ο Ηρακλής έπαιζε αγώνα μπάσκετ με τον Λεβαδειακό.

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν αποφεύχθηκε ένα μακελειό, καθώς οι οπαδοί της ΑΕΚ δεν συναντήθηκαν με κάποιους εκ των υπόλοιπων ομάδων.

* Φωτογραφία αρχείου από Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ανησυχία με οπαδούς της ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη
Διπλά για Διομήδη, Φίλιππο. Δεν ξεμπέρδεψε με τον υποβιβασμό η ΑΕΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK