Η αύρα του ΟΑΚΑ δεν έφερε την ανατροπή

Η ΑΕΚ μεταμόρφωσε το ΟΑΚΑ για τις ανάγκες του δεύτερου τελικού στο Τσάλεντζ Καπ, νίκησε, αλλά δεν πανηγύρισε μια δεύτερη ευρω-κούπα για τον "κιτρινόμαυρο" οργανισμό σε διάστημα δύο εβδομάδων.

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ δεν κατάφερε ό,τι η ομάδα μπάσκετ. Αν και πήγε στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων διεκδικώντας το τρόπαιο του Τσάλεντζ Καπ, η διαφορά της ήττας στον πρώτο αγώνα αγώνα με την Ποτάισα αποδείχθηκε μη αναστρέψιμη.

Πάντως η Ένωση του Νίκου Γραμματικού επικράτησε 27-26, παρά το 11-18 στο πρώτο μισό, και έκλεισε με το κεφάλι ψηλά μια σούπερ πορεία στη διοργάνωση. Κι ας μην συνδυάστηκε η συμμετοχή στους τελικούς με την κατάκτηση της κούπας.

ΑΕΚ: Νικολαϊδης, Τσιγκογιαννόπουλος, Πέρρος 1, Γεωργιάδης, Χόγκας 6, Ζαμπούνης 1, Νικολαϊδης 3, Ραντούλοβιτς, Συγγάρης, Χατσίκας, Λόκεν 2, Δομπρής 2, Βαμβακάς, Αργυρού 7, Βραζάλιτσα 1, Μυλωνάς 4

Ποτάισα: Τσίντεκ 4, Ροτάρου 2, Ταλμάιερ 2, Ζακατσιούριν, Βάρο, Ασόλντανεϊ 5,  Ιάνκου 1, Ιρίμους, Αντομινκάι 3, Λάζαρ, Στεφ, Σάβιτς, Ζόκε 3, Γκίτα 3, Ιγκνάτ, Σταμάτε 3

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!