Σοκ στον Stoiximan.gr ΠΑΟΚ με Αλβανό

Σημαντική απώλεια για τον Stoiximan.gr ΠΑΟΚ, καθώς ο Αλέξης Αλβανός υπέστη ρήξη μηνίσκου κι έσω πλαγίου και θα μείνει εκτός δράσης για τον επόμενο 1,5 μήνα.

Σοκ στον Stoiximan.gr ΠΑΟΚ, καθώς θα χάσει την πολύτιμη βοήθεια του Αλέξη Αλβανού για τον επόμενο 1,5 μήνα λόγω τραυματισμού. Ο διεθνής περιφερειακός και αστέρι του "Δικεφάλου" υπέστη ρήξη μηνίσκου και έσω πλαγίου και θα χειρουργηθεί την επόμενη Δευτέρα (28/09) από τον γιατρό του συλλόγου.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση:

"Ατυχία για τον Αλέξη Αλβανό και την ομάδα Handball του ΠΑΟΚ. Ο διεθνής περιφερειακός θα μείνει εκτός δράσης για 1,5 μήνα, καθώς υπέστη ρήξη μηνίσκου και έσω πλαγίου. Τον Αλέξη Αλβανό εξέτασε ο έγκριτος ορθοπεδικός Κώστας Μαναβής, ο οποίος και θα τον χειρουργήσει την προσεχή Δευτέρα. Το ευχάριστο στην περίπτωση του τραυματισμού του Αλέξη, είναι ότι δεν επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για ρήξη πρόσθιου χιαστού και έτσι θα είναι πολύ πιο σύντομα κοντά μας. Αλέξη περαστικά…".

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!