Σοκ στον Stoiximan.gr ΠΑΟΚ με Αλβανό

Σημαντική απώλεια για τον Stoiximan.gr ΠΑΟΚ, καθώς ο Αλέξης Αλβανός υπέστη ρήξη μηνίσκου κι έσω πλαγίου και θα μείνει εκτός δράσης για τον επόμενο 1,5 μήνα.

Σοκ στον Stoiximan.gr ΠΑΟΚ, καθώς θα χάσει την πολύτιμη βοήθεια του Αλέξη Αλβανού για τον επόμενο 1,5 μήνα λόγω τραυματισμού. Ο διεθνής περιφερειακός και αστέρι του "Δικεφάλου" υπέστη ρήξη μηνίσκου και έσω πλαγίου και θα χειρουργηθεί την επόμενη Δευτέρα (28/09) από τον γιατρό του συλλόγου.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση:

"Ατυχία για τον Αλέξη Αλβανό και την ομάδα Handball του ΠΑΟΚ. Ο διεθνής περιφερειακός θα μείνει εκτός δράσης για 1,5 μήνα, καθώς υπέστη ρήξη μηνίσκου και έσω πλαγίου. Τον Αλέξη Αλβανό εξέτασε ο έγκριτος ορθοπεδικός Κώστας Μαναβής, ο οποίος και θα τον χειρουργήσει την προσεχή Δευτέρα. Το ευχάριστο στην περίπτωση του τραυματισμού του Αλέξη, είναι ότι δεν επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για ρήξη πρόσθιου χιαστού και έτσι θα είναι πολύ πιο σύντομα κοντά μας. Αλέξη περαστικά…".

Podcasts

Γιάρδες, ξύλο, touchdown: Πώς 'κολλάει' κάποιος με το NFL

Με αφορμή τους αποψινούς τελικούς περιφερειών του NFL που θα αναδείξουν και το ζευγάρι του φετινού Super Bowl, το Contra.gr κλείνει στο στούντιο δύο σεσημασμένους λάτρεις του αθλήματος και επιχειρεί να μάθει τουλάχιστον τα βασικά.