Ένα μαγικά ανεξήγητο αυτογκόλ σημειώθηκε σε αυτόν τον αγώνα χόκεϊ

Ας θαυμάσουμε αυτό το φανταστικό γκολ, σε μια από τις λίγες περιπτώσεις που μια μπάλα χόκεϊ πραγματικά ΧΟΡΕΥΕΙ στον αέρα, πριν προσγειωθεί στην πλάτη του τερματοφύλακα και καταλήξει στα δίχτυα.

Ένα μαγικά ανεξήγητο αυτογκόλ σημειώθηκε σε αυτόν τον αγώνα χόκεϊ

Το χόκει έχει μια παράξενη γοητεία: πρόκειται για ένα άθλημα που κανένας αμύητος δεν μπορεί να καταλάβει πώς μπαίνει ένα γκολ. Οι ταχύτητες που γίνονται τα σουτ από την κάθε ομάδα, οι συγκρούσεις μεταξύ των παικτών, ο ογκώδης προστατευτικός εξοπλισμός που φοράνε όλοι όσοι βρίσκονται μέσα στο γήπεδο, αποτελούν σημαντικούς παράγοντες που οδηγούν σε ένα μεγάλο "τι έγινε ρε παιδιά;" κάθε φορά που μπαίνει ένα γκολ.

Στο παιχνίδι των Colombus Blue Jackets με τους Boston Bruins, η νίκη για την μπλε ομάδα ήταν μονόδρομος ώστε να περάσει στα playoffs. Ο Τζακ ΝτεΜπρούσκ, όμως, με ένα γκολ όπου το πακ κόντραρε πάνω στα σώματα των αντίπαλων αμυντικών, πήρε μια παράξενη ψηλοκρεμαστή τροχιά, κατευθύνθηκε προς το τέρμα, έπεσε πάνω στον ώμο του τερματοφύλακα Σεργκέι Μπομπρόφσκι και με ένα διεστραμμένα όμορφο τρόπο, καρφώθηκε στα δίχτυα.

Τελικά, οι Jackets ευνοήθηκαν από τα αποτελέσματα των αντιπάλων τους, καταλαμβάνοντας την τελευταία θέση που οδηγούσε στα playoffs.

Αξίζει να ξαναδούμε αυτό το γκολ, απορώντας όλοι με μια φωνή, ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;

Και αυτή είναι η ολοκληρωμένη φάση της επίτευξης του γκολ. Πάντα τέτοια

News 24/7

24MEDIA NETWORK