"Στους Ολυμπιακούς Αγώνες με αξέχαστο στυλ ο Γκιώνης"

Το αυστριακό "laola1.tv" επεφύλασσε διθυράμβους για τον Παναγιώτη Γκιώνη και την πρόκρισή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

"Στους Ολυμπιακούς Αγώνες με αξέχαστο στυλ ο Γκιώνης"

Ο Παναγιώτης Γκιώνης ήταν αναμφίβολα κεντρικό πρόσωπο στη χτεσινή μέρα ολυμπιακών προκρίσεων στο Χάλμσταντ. Ο Έλληνας πρωταθλητής ξεχώρισε κυρίως επειδή νίκησε με εμφατικό τρόπο στον τελικό το νούμερο 1 του προολυμπιακού κι έναν παγκοσμίως καταξιωμένο αθλητή, όπως είναι ο Βλαντιμίρ Σαμσόνοφ.

Λίγα λεπτά μετά από το τέλος του αγώνα μίλησε στο διαδικτυακό κανάλι " laola1.tv" και αποτέλεσε το βασικό θέμα στο ρεπορτάζ.

"Γι' άλλη μια φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Γκιώνης έκλεισε θέση με αξέχαστο στυλ", ήταν ο τίτλος και στον πρόλογο ανέφερε: "Έκλεισε θέση στο 4ο σερί Ολυμπιακό τουρνουά της καριέρας του ο Παναγιώτης Γκιώνης (σ.σ. εκ παραδρομής γράφει 5ο), αλλά ποτέ κατά τα προηγούμενα χρόνια δεν πέτυχε τον άθλο με τέτοιο στυλ. Στον καθοριστικό αγώνα για την πρόκριση από το προολυμπιακό τουρνουά του Χάλμσταντ, ο 36χρονος αθλητής, ο οποίος διαφημίζει την αμυντική τέχνη, κατέβαλε τον Λευκορώσο Βλαντιμίρ Σαμσόνοφ, το νούμερο 1 του τουρνουά, για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στο Ρίο ντε Ζανέιρο. Συνδυάζοντας τις άμυνες από τα πιο μακρινά σημεία του τραπεζιού με δυναμικές forehand επιθέσεις, ο ειδικευμένος οδοντίατρος κέρδισε τον αγώνα στα πέντε σετ".

Ακολούθως, με τον μεσότιτλο "Παιχνίδι στο καλύτερο δυνατό επίπεδο", το ρεπορτάζ πέρασε στις δηλώσεις του Γκιώνη: "Νομίζω ότι ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει ποτέ. Πέρυσι στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Εκατερίνμπουργκ έχασα από τον 'Βλάντι', αλλά δεν ήμουν στην καλύτερη κατάσταση. Εδώ αισθανόμουν πολύ καλά από την αρχή της ημέρας τόσο ψυχικά όσο και σωματικά".

Στη συνέχεια ο Γκιώνης μίλησε και στην ιστοσελίδα της ΕΦΟΕπΑ και τόνισε μεταξύ άλλων: "Προετοιμάστηκα πολύ καλά γι' αυτό το τουρνουά, ήθελα πολύ να εξασφαλίσω από τώρα την πρόκρισή μου και το σημαντικότερο είναι ότι το κατάφερα να νικήσω έναν τοπ αθλητή του παγκόσμιου πινγκ πονγκ κι αυτό θα με βοηθήσει να βελτιώσω τη θέση μου στην παγκόσμια κατάταξη. Στο Ρίο πάω σίγουρα με φιλοδοξίες, δεν μου αρκεί η συμμετοχή. Θα προσπαθήσω ξανά να μπω στην πρώτη 16άδα, κάτι που θεωρώ ότι θα είναι πιο δύσκολο φέτος, πάντως τώρα θα φτιάξω το πρόγραμμα της προετοιμασίας μου και θα κοιτάξω να είμαι απόλυτα έτοιμος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK