"Χρυσά" τα αδέρφια Γκουντούλα στο 3ο Παγκόσμιο Κύπελλο

Ένα χρυσό μετάλλιο και τρεις συμμετοχές σε τελικούς ήταν ο απολογισμός της Εθνικής μας ομάδας στο 3ο Παγκόσμιο Κύπελλο, που διεξήχθη στο Πόζναν της Πολωνίας.

Τα αδέρφια Απόστολος και Νίκος Γκουντούλας ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στη δίκωπο άνευ πηδαλιούχου ελαφρών βαρών, έχοντας μάλιστα μεγάλη διαφορά στον τερματισμό από τους αντιπάλους τους.

Στον τελικό του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών οι Χρύσα Μπισκιτζή-Αλεξάνδρα Τσιάβου πήραν την 5η θέση, όπως και ο Ηλίας Παππάς στο σκιφ ελαφρών βαρών.

Οι Βασίλης Πολύμερος-Δημήτρης Μούγιος, στον τελευταίο τους αγώνα πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, ήταν έκτοι στον τελικό του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών ενώ πολύ καλά στοιχεία έδειξε η Χριστίνα Γιαζιτζίδου, η οποία πήρε την πρώτη θέση στον μικρό τελικό του σκιφ ελαφρών βαρών και την 7η στη γενική κατάταξη.

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!