Καραχάλιου: "Οι απειλές με πεισμώνουν"

H Bασιλεία Καραχάλιου αφήνει πίσω της τις απειλές της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και ετοιμάζεται να ανοίξει και πάλι τα πανιά της για τα Κανάρια Νησιά. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Καραχάλιου: "Οι απειλές με πεισμώνουν"

Αφήνει πίσω της τις απειλές της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και ετοιμάζεται να ανοίξει και πάλι τα πανιά της για τα Κανάρια Νησιά. Η Βασιλεία Καραχάλιου αναχωρεί το πρωί της Τρίτης για το Λας Πάλμας προκειμένου να ξεκινήσει και πάλι την προετοιμασία της με τον ούγγρο προπονητή Τάμας Έζες.

Η δικηγόρος Mαρία Βασιλικού θα χειριστεί νομικά το θέμα που προέκυψε με την επιστολή της ιστιοπλοϊκής ομοσπονδίας η οποία την απειλεί με αποκλεισμό και με το δικαίωμα της να αγωνίζεται ως εκπρόσωπος της Ελλάδας στις διεθνείς διοργανώσεις.

"Θέλω να επικεντρωθώ μόνο στους μεγάλους αγωνιστικούς στόχους του 2018. Οι απειλές δε με φοβίζουν. Αντίθετα με πεισμώνουν και με κάνουν πιο δυνατή", δήλωσε στην εφημερίδα"Εθνος" η Καραχάλιου.

Η ιστιοπλόος που υποστηρίζεται από το Stoiximan.gr στοχεύει σε διάκριση στο παγκόσμιο κύπελλο του Μαϊάμι στις 20 Ιανουαρίου, διατήρηση στο Top-10 της παγκόσμιας κατάταξης και πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Ξεκίνησε την ιστιοπλοΐα σε ηλικία 6 ετών στον ΑΝΟ Γλυφάδας και πήρε μεταγραφή στο ΝΟΚ Βουλιαγμένης όπου πρόεδρος ήταν ο σημερινός πρόεδρος της ΕΙΟ Αντώνης Δημητρακόπουλος.

Οταν η Καραχάλιου ζήτησε μεταγραφή από τον ΝΟΚΒ για τον Ι.Ο.Πειραιώς υπήρξε η πρώτη τριβή με τον Δημητρακόπουλο, αλλά τελικά η αθλήτρια δικαιώθηκε και μέχρι σήμερα εκπροσωπεί τον σύλλογο του Πειραιά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK