Κορακάκη: "Είμαι εκνευρισμένη και απογοητευμένη"

Η Άννα Κορακάκη επέστρεψε στις προπονήσεις και η εικόνα που αντίκρισε στο σκοπευτήριό της στη Δράμα ήταν χειρότερη από αυτή που περίμενε, γεγονός που προκάλεσε το on camera ξέσπασμά της.

Κορακάκη: "Είμαι εκνευρισμένη και απογοητευμένη"

Η χρυσή και χάλκινη Ολυμπιονίκης του Ρίο, Άννα Κορακάκη, επέστρεψε την Πέμπτη (1/9) στις προπονήσεις ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Κυπέλλων. Για πρώτη φορά μετά την τεράστια επιτυχία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες, η Ελληνίδα αθλήτρια βρέθηκε στο σκοπευτήριο όπου πραγματοποιούσε τις προπονήσεις της.

Η εικόνα όμως που αντίκρισε ήταν χειρότερη από αυτή που περίμενε.

"Παρόλο που είχα δει φωτογραφίες όσο ήμουν ακόμη στη Βραζιλία μέσω internet και σχετικών άρθρων, είχα μεν σοκαριστεί, αλλά το σοκ όταν έφτασα εδώ και είδα το χώρο ήταν ακόμη μεγαλύτερο παρόλο που ήμουν προετοιμασμένη.

Έχω ήδη δηλώσει ότι είμαι πάρα πολύ απογοητευμένη. Δεν μπορώ να πω ότι νιώθω άσχημα. Περισσότερο εκνευρισμένη, νευριασμένη είμαι και απογοητευμένη. Περίμενα έπειτα από κάποιες συνεννοήσεις να βρω ένα ξύλινο σπιτάκι το οποίο είχαν πει ότι θα τοποθετήσουν εδώ ώστε να μπορώ να κάνω τις προπονήσεις μου για τον τελικό παγκοσμίων κυπέλλων που είναι σε λιγότερο από ένα μήνα στην Ιταλία.

Ο χρόνος μου είναι περιορισμένος, έπρεπε ήδη να έχω ξεκινήσει προπονήσεις. Δεν μπορώ να προπονηθώ εδώ όπως βλέπετε, οπότε θα πάνε πίσω οι προπονήσεις μου", δήλωσε on camera.

Πηγή VIDEO: dramini.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK