Ξανά στην κορυφή του κόσμου η Κορακάκη

Η Άννα Κορακάκη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι στο Παγκόσμιο Κύπελλο Εφήβων Νεάνιδων που διεξήχθη στην πόλη Σουλ της Γερμανίας.

Ξανά στην κορυφή του κόσμου η Κορακάκη

Επιστροφή στις μεγάλες εμφανίσεις και τα μετάλλια για την Άννα Κορακάκη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Παγκόσμιο Κύπελλο Εφήβων Νεάνιδων που διεξήχθη στην πόλη Σουλ της Γερμανίας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στον τελικό είχε 200.6 επίδοση που υπολείπεται μόλις 0.4 από παγκόσμιο ρεκόρ το οποίο της ανήκει.

Στη δεύτερη θέση του τελικού, ολοκλήρωσε η Ινδή Γιασασουίνι Σίνχ Ντεσουάλ με 197.7 και στην τρίτη η Γερμανίδα Μισέλ Σκέριες με 176.2.

Η ίδια λίγο μετά την επιτυχία της έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook: "Χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο εφήβων-νεανίδων στη Suhl!!! Με 386 πέρασα πρώτη στον τελικό και με 200.6 μένοντας 0.4 πίσω από το παγκόσμιο ρεκόρ που έσπασα στη Μόσχα το 2014, κατέκτησα την πρώτη θέση!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον καλύτερο προπονητή που θα μπορούσα να έχω, Τάσο Κορακάκη, στον σύλλογό μου Ωρίωνα Θεσσαλονίκης και τον πρόεδρο Δημήτρη Διαμαντή και φυσικά στον μεγάλο μου χορηγό Stoiximan.gr"

Δείτε το σχετικό ποστάρισμα:

News 24/7

24MEDIA NETWORK