Γιατί δεν προσκλήθηκε η Κορακάκη

Εξηγήσεις για την απουσία της Άννας Κορακάκη από τη βράβευση των ολυμπιονικών από τον Προκόπη Παυλόπουλο έδωσαν οι άνθρωποι της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

Πηγές του Προεδρικού Μεγάρου υποστηρίζουν ότι δεν υπήρχε θέμα με την πρόσκληση της Άννας Κορακάκη στην τιμητική εκδήλωση των Ελλήνων ολυμπιονικών από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.

Η χρυσή και χάλκινη ολυμπιονίκης του Ρίο ντε Ζανέιρο στη σκοποβολή δεν θα παραστεί στην εκδήλωση διότι βρίσκεται στη Γαλλία, όπως υποστηρίζουν.

Μάλιστα, φέρεται να είχε υπάρξει επικοινωνία με τον πατέρα της σκοπεύτριας για το ζήτημα, κατά την οποία έγινε γνωστή η αδυναμία της Κορακάκη να παρευρεθεί στην εκδήλωση της Πέμπτης.

Παρ' όλα αυτά, στο αμέσως επόμενο διάστημα θα υπάρξει κατ' ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, μετά από την επιστροφή της στην Ελλάδα.

 

Σπορ

Το ΟΑΚΑ γερνάει

Η πρόσφατη φωτιά στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ ήταν η αφορμή για ένα εις βάθος ρεπορτάζ του Contra.gr και της Μαρίας Καούκη σχετικά με το τι συμβαίνει στο μεγαλύτερο αθλητικό κέντρο της χώρας.

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.