Τον ακύρωσαν και κράτησε... μόνος του ενός λεπτού σιγή

Το γύρω του διαδικτύου κάνει η απόφαση του κολυμβητή, Φερνάντο Αλβάρεζ να μην κολυμπήσει στην κούρσα του κρατώντας ενός λεπτού σιγή εις μνήμην των θυμάτων της τρομοκρατικής ενέργειας στη Βαρκελώνη.

Ο κολυμβητής, Φερνάντο Αλβάρεζ ζήτησε από τους διοργανωτές του World Masters να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή εις μνήμην των θυμάτων του τρομακτικού χτυπήματος στην Βαρκελώνη που σκόρπισε το θάνατο και αναστάτωσε όλο τον πλανήτη.

Το αίτημα του αθλητή από την Ισπανία έπεσε στο κενό, κι έτσι όταν ξεκίνησε η κούρσα των 200 μέτρων ο Αλβάρεζ δεν πήδηξε στην πισίνα και κράτησε μόνος του ενός λεπτού σιγή για ανθρώπους που χάθηκαν στην πρωτεύουσα της Καταλωνίας.

 

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...