Ξέσπασε ο Φελπς για τους ελέγχους ντόπινγκ

Ένα σχόλιο-απάντηση στο twitter από πρώην κολυμβητή έκανε τον Μάικλ Φελπς να... ξεσπάσει. Δείτε τι είπε για την καριέρα του, αλλά και τα αντιντόπινγκ κοντρόλ.

Ξέσπασε ο Φελπς για τους ελέγχους ντόπινγκ

Ο Μάικλ Φελπς μίλησε ενώπιον του Κονγκρέσου προκειμένου να υποστηρίξει το σύστημα αντιντόπινγκ, ωστόσο οι δηλώσεις του έκαναν τον πρώην Αμερικανό κολυμβητή Μίρολαντ Κάβιτς να του πετάξει μπηχτές στο twitter λέγοντάς του πως προκαλεί εντύπωση που ασχολείται τώρα που έχει αποσυρθεί, με το θέμα και όχι νωρίτερα.

Παράλληλα αναφέρει πώς ήταν πάντα απορίας άξιο το πώς κατάφερνε ο Φελπς να επιστρέφει τόσο γρήγορα μετά από τραυματισμούς.

Ο 23 φορές χρυσός Ολυμπιονίκης, Μάικλ Φελπς, διάβασε το σχόλιο και ξέσπασε με video του στο facebook:

"Aν νομίζετε ότι έχω κλέψει, αυτή είναι δική σας γνώμη. Ξέρω τι έχω κάνει στον αθλητισμό, ξέρω πόσο σκληρά έχω δουλέψει και ξέρω τι έχει μπει μέσα στο σώμα μου. Οι απαγορευμένες ουσίες δεν είναι κάτι από αυτά.

Λοιπόν αυτό πρέπει να αλλάξει και οι άνθρωποι που βρίσκονται θετικοί σε έλεγχο ντόπινγκ δεν θα έπρεπε να αξίζουν δεύτερη ευκαιρία. Ξέρω ότι έχω δουλέψει πολλά χρόνια στην προπόνηση προκειμένου να βελτιωθώ και να γίνω καλύτερος. Είχα στόχους και τους πέτυχα επειδή δούλεψα σκληρά.

Υπάρχουν άλλοι που επιλέγουν την εύκολη διαδρομή και παίρνουν απαγορευμένες ουσίες για να βελτιώσουν την απόδοσή τους".

AP Photo/Susan Walsh

News 24/7

24MEDIA NETWORK