Τι την ήθελες τη φώτο, Ράιαν;

Με την ποινή που του επεβλήθη από την Αρχή αντιντόπινγκ των ΗΠΑ, ο Αμερικάνος κολυμβητής θα έχει πλέον περισσότερο χρόνο για την οικογένειά του!

Ο Ράιαν Λόχτι δεν θα πέσει σε πισίνα μέχρι τον Ιούλιο του 2019! Ως τις 24 Ιουλίου του επόμενου έτους θα ισχύει η τιμωρία των 14 μηνών που του επιβλήθηκε από την USADA όχι γιατί ελέγχθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία, αλλά διότι η ενδοφλέβια έκχυση συμπληρωμάτων ήταν μεγαλύτερη του επιτρεπτού ορίου.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς, κάθε αθλητής μπορεί να λαμβάνει μέχρι 100ml σε διάστημα 12 ωρών με την εν λόγω μέθοδο. Εκτός κι αν πρόκειται για διαδικασία που ακολουθείται στη διάρκεια νοσοκομειακής περίθαλψης.

Τι τον "έκαψε" τον εξάκις χρυσό ολυμπιονίκη; Μα η φωτογραφία που ανήρτησε στα social media. Λες και ενδιέφερε κανέναν να δει πώς ο 33χρονος κολυμβητής "φροντίζει" τον εαυτό του. Κατόπιν δόθηκε εντολή για τη διεξαγωγή έρευνας, μέσα από την οποία διαπιστώθηκε η παραβίασης των κανόνων.

Αποδείχθηκε αν μη τι άλλο πως η υπερβολική έκθεση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μονάχα αρνητικό αντίκτυπο μπορεί να έχει. Διότι κάποια στιγμή θα... πέσεις στην μπανανόφλουδα!

Η εν λόγω φωτογραφία έχει φυσικά διαγραφεί από τους λογαριασμούς του. Τώρα θα δεις μονάχα είτε από το κολύμπι είτε από οικογενειακές στιγμές με τον αξιολάτρευτο μικρό του. Για τον οποίο θα έχει πολύ περισσότερο ελεύθερο χρόνο.

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!