Στον τελικό του Ρολάν Γκαρός ο Τζόκοβιτς

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αναδείχτηκε νικητής στον ημιτελικό των δύο ημερών, καθώς κατάφερε να επικρατήσει με 3-2 σετ του Άντι Μάρεϊ και πλέον θα αντιμετωπίσει στον τελικό τον Σταν Βαβρίνκα.

Στον τελικό του Ρολάν Γκαρός ο Τζόκοβιτς

Ο Σέρβος τα βρήκε... μπαστούνια το Σάββατο απέναντι στον Σκωτσέζο αντίπαλό του, ωστόσο επέδειξε ψυχραιμία την ύστατη ώρα και κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τελικό του γαλλικού Grand Slam.

Έτσι ο Τζόκοβιτς θα μπορέσει να διεκδικήσει την εκπλήρωση του ονείρου του κατακτώντας το μοναδικό Grand Slam που λείπει από τη συλλογή του, κατόρθωμα που έχουν ήδη επιτύχει ο Ράφα Ναδάλ και ο Ρότζερ Φέντερερ.

Ο αγώνας διεκόπη την Παρασκευή με τον Τζόκοβιτς να προηγείται με 2-1 σετ και το παιχνίδι να βρίσκεται στο 3-3 στο τέταρτο σετ. Μέχρι το 11ο γκέιμ όλα κύλησαν ομαλά, μέχρι ο Μάρεϊ να κάνει το break (5-6) καταφέρνοντας να πάρει το τέταρτο σετ με 7-5 και να οδηγήσει τον ημιτελικό σε πέμπτο σετ.

Στο πέμπτο σετ ο Νόλε σοβαρεύτηκε, προηγήθηκε με 3-0 και κατάφερε να το κατακτήσει με 6-1, πανηγυρίζοντας την πρόκρισή του στον τελικό, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή (7/6, 16.00).

Τα σετ: 6-3, 6-3, 5-7, 5-7, 6-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK