Ο Τζόκοβιτς κατέκτησε και το US Open

Μετά από έναν επεισοδιακό αγώνα που ξεκίνησε με τρεις ώρες καθυστέρησης λόγω βροχής, ο Νόβακ Τζόκοβιτς έκαμψε την αντίσταση του Ρότζερ Φέντερερ και επικρατώντας με 3-1 σετ (6-4, 5-7, 6-4, 6-4) κατέκτησε το US Open.

Ο Τζόκοβιτς κατέκτησε και το US Open

Ο μεγάλος πρωταθλητής του US Open 2015 είναι ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος τενίστας νίκησε τον Ρότζερ Φέντερερ στον τελικό της διοργάνωσης 3-1 σετ (6-4, 5-7, 6-4, 6-4) επιστρέφοντας στον θρόνο του στη Νέα Υόρκη από το 2011.

Ο αγώνας αν και καθυστέρησε περίπου 3 ώρες να ξεκινήσει λόγω βροχής, κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όσων τον παρακολούθησαν. Ο Φέντερερ το πάλεψε όμως είχε είχε πάρα πολλές χαμένες ευκαιρίες, αξιοποιώντας μόλις τα 4 από τα 23 break points του.

Μετά από 3μιση ώρες σκληρού παιχνιδιού ο "Νόλε" πανηγύρισε τον δεύτερο τίτλος του στο US Open, τον 3ο φετινός σε Major μετά από το Australian Open και το Wimbledon, καθώς και τον 10ο συνολικά σε Grand Slam τουρνουά. Να σημειωθεί πως τον τελικό διαιτήτευσε η Εύα Ασδεράκη, η οποία έκανε το όνειρό της πραγματικότητα διευθύνοντας για πρώτη φορά στην καριέρα της τελικό ανδρών σε Grand Slam.

Διαβάστε ακόμη:

Έξαλλος πανηγυρισμός Τζόκοβιτς: "This is Sparta!"

News 24/7

24MEDIA NETWORK