Ειρωνικός Κύργιος: Αρνείται ότι παράτησε το σετ

Εντύπωση προκαλούν οι δηλώσεις του Νικ Κύργιου λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό του από το Γάλλο, Ρισάρ Γκασκέ, με τον ομογενή τενίστα να δηλώνει πως σε καμία περίπτωση δεν παράτησε το δεύτερο σετ. Ειρωνικές οι απαντήσεις του στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Ειρωνικός Κύργιος: Αρνείται ότι παράτησε το σετ

Πρώτο θέμα στις βρετανικές αθλητικές ιστοσελίδες είναι ο Νικ Κύργιος. Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας σήκωσε θύελλα αντιδράσεων όταν στον αγώνα της Δευτέρας (6/7) για τον τέταρτο γύρο του Γουίμπλεντον κόντρα στο Γάλλο, Ρισάρ Γκασκέ, αρνήθηκε να παλέψει το δεύτερο σετ.

Ωστόσο οι... προκλήσεις του Κύργιου δεν σταμάτησαν εκεί. Λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό του (3-1 σετ) δήλωσε με ειρωνικό ύφος στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου πως σε καμία περίπτωση δεν παράτησε το σετ: "Θες να προσπαθήσεις εσύ να βγάλεις άμυνα στα σερβίς του Γκασκέ. Θα σου δώσω μία ρακέτα και θα δούμε πόσες φορές θα επιστρέψεις το μπαλάκι. Δεν είμαι τέλειος. Έχω σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μου. Πιστεύω ότι για να κάνει ένας αθλητής αυτό το come back που έκανα εγώ χρειάζεται... καρύδια", η απάντησή του.

Ενώ σε ερώτηση για το αν θεωρεί τον εαυτό του το κακό παιδί του τένις απάντησε: "Φυσικά και όχι για να είμαι ειλικρινής. Επειδή δείχνω πάθος στο γήπεδο είμαι κακός;".

Οι απαντήσεις του Έλληνα τενίστα βέβαια, πυροδότησαν νέο κύμα σχολίων στο twitter με πολλούς πλέον να μιλούν για τον... Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς του τένις!

Διαβάστε ακόμη:

Ρατσιστική επίθεση Φρέιζερ στον Κύργιο: "Γύρνα στην πατρίδα σου"

Απίστευτο: Ο Κύργιος αρνήθηκε να παλέψει το δεύτερο σετ κόντρα στον Γκασκέ

Αποκλεισμός μετά από επεισοδιακό ματς για Κύργιο

Κίνδυνος βαριάς "καμπάνας" για τον Κύργιο

"Γκρέμισε" το twitter η αντίδραση του Κύργιου

News 24/7

24MEDIA NETWORK